Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ετοιμάζει... κόλπο για Ποντένσε ο Μαρινάκης
| 2018-07-01 21:45:00

Αποκάλυψη για τον παικταρά στον Ολυμπιακό - Ψήνει τρελή τράμπα ο Μαρινάκης για τον...

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη για τον παικταρά στον Ολυμπιακό - Ψήνει τρελή τράμπα ο Μαρινάκης για τον...

Για ποιον χτυπάνε... καμπάνες; Κρίσιμες ώρες για τον... άξονα.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι –εκτός από στόπερ, που αποτελεί προτεραιότητα- ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακραίου επιθετικού και ενός κεντρικού μέσου.

Στην υπόθεση του πρώτου, το όνομά που εξακολουθεί να παίζει στα ρεπορτάζ των Πειραιωτών είναι αυτό του Ντανιέλ Ποντένσε, για τον οποίο έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια το τελευταίο διάστημα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, πελάτης του μεγαλομάνατζερ Ζόρζε Μέντες, φέρεται να έχει προταθεί από τον ατζέντη του στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όχι όμως για τον Πειραιώτες, αλλά για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως έγραφαν οι Άγγλοι τις προηγούμενες ημέρες.

Πάντως, χθες τα αγγλικά ΜΜΕ έδωσαν μια νέα διάσταση στην υπόθεση, υποστηρίζοντας πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Ποντένσε να αποκτηθεί από τη Νότιγχαμ, αλλά να καταλήξει μέσω δανεισμού στον Ολυμπιακό!

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση δεν έχει ξεκαθαρίσει και δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά για την κατάληξή της, φαίνεται όμως ότι οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν ελπίδες να κάνουν δικό τους τον Ποντένσε έστω και μέσω τράμπας.

«Στραβώνει» του Κουντέ

Στο ζήτημα του αμυντικού χαφ, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως απομακρύνεται από την περίπτωση του Πιερ Κουντέ, παρά το γεγονός ότι τα είχε βρει σε όλα με τον παίκτη.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν αυτή που έκανε δύσκολη τη ζωή των Πειραιωτών, καθώς ένα deal που θεωρήθηκε «κλεισμένο» έχει καθυστερήσει λόγω κάποιων μικρών εμποδίων που αρχικά δεν έδειχναν ικανά να χαλάσουν τη συμφωνία.

Μάλιστα, εάν όντως οι Ροχιμπλάνκος πάρουν τελικά τον Κουντέ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, όπως ακούγεται, οι πιθανότητες να τελειώσει η υπόθεση θα μειωθούν δραματικά.

Άλλωστε, από το εσωτερικό του Ολυμπιακού προκύπτει πλέον ότι τα πράγματα έχουν «στραβώσει» στο deal με τον Καμερουνέζο άσο, εξέλιξη για την οποία σας είχαμε ενημερώσει. Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή και η μεταγραφή τελικά να γίνει. Αυτό όμως θα πρέπει να συμβεί άμεσα γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κάνει πολλή υπομονή και δεν προτίθενται να περιμένουν την Ατλέτικο… για πάντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags