Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν το βάζει κάτω ο Ράμος – Υπόσχεση για το επόμενο Μουντιάλ με επική ατάκα!
| 2018-07-02 18:37:00

Δεν το βάζει κάτω ο Ράμος – Υπόσχεση για το επόμενο Μουντιάλ με επική ατάκα!

Δεν το βάζει κάτω ο Ράμος – Υπόσχεση για το επόμενο Μουντιάλ με επική ατάκα!

Φοβερό αυτό που είπε ο Ισπανός αμυντικός!

Ο αποκλεισμός-σοκ της Ισπανίας από τη Ρωσία φέρνει μεγάλες αλλαγές στους Φούριας Ρόχας, με τις παλιοσειρές να δίνουν τόπο στους νεότερους παίκτες.

Ήδη ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Ισπανίας, όμως ο Σέρχιο Ράμος δεν προτίθεται να κάνει το ίδιο.

Τόνισε μάλιστα ότι θα πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 ακόμα και με… άσπρο μούσι!

Αρχικά ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας σημείωσε για τον αποκλεισμό: "Γαμώτο... είναι δύσκολο. Τόσες πολλές ώρες, τόσο μεγάλη προσπάθεια και τόσο μεγάλη αφοσίωση. Ίσως αυτή δεν ήταν η καλύτερη μας στιγμή αλλά γυρνάμε σπίτι μας χωρίς να έχουμε χάσει ούτε ένα παιχνίδι".

Και συνέχισε λέγοντας:

 "Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω για την Ισπανία για πολλά χρόνια επειδή πηγαίνω σπίτι με τρομερό πόνο. Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ακόμα και αν έχω άσπρο μούσι".

Ο Ράμος πρόσθεσε μέσω ενός tweet που έκανε: "Πονάει αρκετά αλλά κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει ότι θα επιστρέψω και θα προσπαθήσω ξανά και ξανά. Άλλοι θα φύγουν και άλλοι θα έρθουν μαζί αλλά θα υπερασπιστούμε αυτή τη φανέλα με πάθος και σεβασμό. Στις ήττες αισθάνομαι ακόμα πιο περήφανος που είμαι Ισπανός".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags