02/07/18 - 20:30

Τι… τρέχει με Κάμπελ και ΑΕΚ; Αυτός θα είναι η «βόμβα»του Τίγρη για τα εξτρέμ;

Απαντήσεις στο ερώτημα που καίει τον κόσμο της Ένωσης.

Sportdog Team
Τι… τρέχει με Κάμπελ και ΑΕΚ; Αυτός θα είναι η «βόμβα»του Τίγρη για τα εξτρέμ;
1.821views 0shares

Το Sportdog.gr άνοιξε διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ακολουθεί η ερώτηση φίλου αναγνώστη για το ενδεχόμενο μεταγραφικής βόμβας με Κάμπελ στην ΑΕΚ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω για τον Κάμπελ, όσον αφορά την θέση του εξτρέμ για την ΑΕΚ! Πολύ ξαφνικά σταμάτησαν τα ...πολλά δημοσιεύματα.... μήπως τώρα που τελείωσε για την εθνική του το Μουντιάλ, επανέλθει δημήτρια η ΑΕΚ,(όπως θα έλεγε κι ο ..φατσέας..)! Το πιστεύω πως τελικά αυτός θα είναι ο εξτρέμ που θα έρθει!

Η απάντηση του Sportdog.gr

Αρέσει (σε όλους) στην ΑΕΚ, ο ίδιος θα ήθελε επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά τις τελευταίες μέρες δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια επικοινωνία/εξέλιξη. Και μάλλον δύσκολα θα "ζεσταθεί" ξανά.


Το Sportdog.gr περιμένει τις ερωτήσεις σας στο [email protected] αλλά και στο προφίλ του στο facebook (https://www.facebook.com/sportdog/). 

Mέσα από αυτή τη διαδραστική στήλη που εγκαινιάζει το κορυφαίο παρασκηνιακό site, θα έχετε καθημερινά τις απαντήσεις που ψάχνετε, άφιλτρα, ελεύθερα και ανεξάρτητα.

Ρωτώντας - στο [email protected] (και στο https://www.facebook.com/sportdog/) πας στην είδηση!  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ