Facebook Pixel Να τραβάς το μαλλιά σου: Φορ με κασέ-σοκ «στέλνουν» στον Ολυμπιακό
| 2018-07-03 15:07:00

Να τραβάς τα μαλλιά σου: Φορ με κασέ-ΣΟΚ «στέλνουν» στο λιμάνι - «Κλεισμένοι» και τρελή ανατροπή

του Παναγιώτη Νικολάου
Να τραβάς τα μαλλιά σου: Φορ με κασέ-ΣΟΚ «στέλνουν» στο λιμάνι - «Κλεισμένοι» και τρελή ανατροπή

Θα δώσει ο Μαρινάκης 4 εκατ. σε πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης;

Ένα πραγματικά αδιανόητο σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στον Τύπο, τόσο στον ελληνικό, όσο και στον ξένο, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Ισπανό φορ της Μπεσίκτας, Αλβάρο Νεγρέδο.
 
Αρκεί να αναφέρουμε, για να αποδείξουμε πόσο απίθανο είναι όντως οι Πειραιώτες να ασχολούνται σοβαρά με τον συγκεκριμένο παίκτη, ότι το κασέ αυτή τη στιγμή στην Τουρκία αγγίζει τα 4,35 εκατ. ευρώ το χρόνο!
 
Ο παίκτης αποχωρεί πραγματικά από την Μπεσίκτας, η οποία του χρόνου δεν παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν μπορεί να σηκώσει το τεράστιο συμβόλαιό του. Έτσι, οι Τούρκοι έχουν αποφασίσει να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης που είχαν υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι (1+1).
 
Ο έμπειρος επιθετικός, με καριέρα μεταξύ άλλων σε Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Σίτι και Βαλένθια, είναι ελεύθερος, δηλαδή, να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του, με την τουρκική ομάδα να μην έχει κανένα λόγο στην επόμενη μεταγραφή του.
 
Μάλιστα, ο Αλβάρο Νεγρέδο έχει ήδη δύο «χρυσές» προτάσεις στα χέρια του, μία από την Αραβία και την Αλ Ιτιχάν κι άλλη μία από το MLS. Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός και οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να τον δελεάσει, θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του τουλάχιστον κατά 70%!
 
Ποντένσε, Αράο και Πρσιτς
 
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μέτωπα, για τον Ντάνιελ Ποντένσε ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία και κόντρα σε όλες τις πληροφορίες, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι μια περίπτωση που παρουσιάζει ακόμα μεγάλες δυσκολίες και δεν αποκλείεται να έχει την κατάληξη του Πιερ Κουντέ, ο οποίος επίσης ήταν «κλεισμένος», αλλά οδεύει προς τη Γερμανία με κόστος μεταγραφής τα 8 εκατ. ευρώ.  
 
Εξίσου δύσκολη παραμένει και η υπόθεση του Γουίλιαν Αράο, παρόλο που κι αυτή θεωρείται προχωρημένη κατά τον «ερυθρόλευκο» Τύπο. Οι απαιτήσεις της Φλαμένγκο παραμένουν πολύ υψηλές και, όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολο για μία ελληνική ομάδα να αγοράσει παίκτη από βραζιλιάνικο σύλλογο. Πάντως, στο λιμάνι το παλεύουν και πιστεύουν ότι στο τέλος θα  τα καταφέρουν.
 
Σχετικά με τα νέα σενάρια για τον Σανίν Πρσιτς και τις γέφυρες που φέρεται να έριξε η πλευρά του παίκτη, μοιάζει δύσκολο να ισχύει, καθώς ο παίκτης ήταν αυτός που πριν ένα μήνα απέρριψε την προοπτική του Ολυμπιακού. Ωστόσο, δεν αποκλείεται όντως να έχει γίνει η ανατροπή και να έχουν αλλάξει τα δεδομένα με τον Γάλλο μέσο. To sportdog.gr θα ψάξει την υπόθεση και θα σας ενημερώσει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags