Facebook Pixel Sportdog.gr | Μόνο ο Γιαννακόπουλος μπορεί να σώσει τον ΠΑΟ - Δεν έχει νόημα πια να ασχολούμαστε με...
| 2018-07-03 17:56:00

Μόνο ο Γιαννακόπουλος μπορεί να σώσει τον ΠΑΟ - Δεν έχει νόημα πια να ασχολούμαστε με...

του Κώστα Γκόντζου
Μόνο ο Γιαννακόπουλος μπορεί να σώσει τον ΠΑΟ - Δεν έχει νόημα πια να ασχολούμαστε με...

Καυτές απαντήσεις για Athens Alive και όχι μόνο.

Το Sportdog.gr έχει ανοίξει διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο. 

Ακολουθούν οι απαντήσεις του Κώστα Γκόντζου σε δύο φίλους αναγνώστες του sportdog.gr.

1η ΕΡΩΤΗΣΗ

Στέργιος: Κωστή  δουλευόμαστε  και  μεταξύ μας  ρε  φίλε, ποιό  Athens Alive, αφού  πάει  υπερταμείο. Δεν  αντέχει  άλλο  Κώστα  ο  κόσμος  του  ΠΑΟ.

Aπάντηση: Φιλε Στέργιο δεν ξέρω με ποιους μιλάς, ποιους διαβάζεις και ποιους ακούς και αν έχεις συνηθίσει με όλους αυτούς να σε... δουλεύουν. Εγώ πάντως ούτε κανένα δουλεύω, ούτε φυσικά... μεταξύ μας έχω σκοπό να δουλευόμαστε. Λέω απλά αυτό που ξέρω και συνήθως αυτό που με τη λογική και τις εμπειρίες μου καταλαβαίνω.

Αυτό ακριβώς κάνω και στο συγκεκριμένο θέμα που με αναφέρεσαι. Από την πρώτη στιγμή είπα πως κατά την γνωμη μου το συγκεκριμένο σχέδιο είναι καλό, είναι λυτρωτικό για τον Παναθηνασϊκό και ίσως είναι και το μοναδικό που μπορεί όχι απλά να τον "σώσει" αλλά να τον ξανακάνει μεγάλο.

Απλά έχει το μειονέκτημα, ότι δεν δίνει την λύση "εδώ και τώρα" και πως κινείται σε βάθος χρόνου που μπορεί να αποδειχθεί και μακρύ. Κι ο λόγος είναι και αυτός που αναφέρεις μεταξύ πολλών άλλων. Που είναι το δούλεμα λοιπόν και που το... αναληθές ή ανακριβές της ιστορίας;

2η ΕΡΩΤΗΣΗ

Παλιέ μου σύντροφε και παρ' ολίγο φίλε Κώστα γεια σου. Παρ' ολίγο γιατί; Εκει στη δεκαετία του '80 με έψησε ο φίλος και σύντροφος Αντώνης από την Κω (μέναμε στην εστία της Πολυτεχνειούπολης) με έψησε να πάμε Βουλγαρία με το αυτοκίνητο του φίλου του τού Κώστα, νέου τότε δημοσιογράφου και ακραιφνή βάζελου (γάβροι εμείς ε;). Αφού ταλαιπωρήθηκα να βγάλω διαβατήριο, έφτασε η μέρα που θα φεύγαμε, για να μου πει ο Αντώνης ότι ο Κώστας δεν μπορεί να βρει το αυτοκίνητο γιατί μάλλον του το κλέψανε. Έτσι έχασα την ευκαιρία να γνωρίσω το... σοσιαλιστικό παράδεισο και κυρίως να γνωρίσω εσένα, που το ήθελα πολύ. Τέλος πάντων.

Στο προκείμενο τώρα: ο γιος μου παίζει ποδόσφαιρο σάλας και μάλλον είναι αρκετά καλός. Όπως γνωρίζεις από τη σεζόν που πέρασε ο Π.Α.Ο. συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και οι παράγοντες-προπονητές του συγκεκριμένου πρότζεκτ θέλουν το παιδί με μετεγγραφή, αδυνατούν όμως να διαθέσουν τα χρήματα που απαιτεί η ομάδα που τώρα αγωνίζεται. Η ερώτησή μου είναι: γνωρίζεις αν ο Γιαννακόπουλος (που τον γουστάρω αφάνταστα) θα ασχοληθεί, όντας πρόεδρος του ερασιτέχνη, και με το συγκεκριμένο τμήμα ή είναι ψιλά γράμματα; 

Με πραγματική εκτίμηση

ΥΓ. Χαλάρωσε λίγο, γεράσαμε σχεδόν βρε μπαγάσα.

Δανιήλ Τσίνας

Απάντηση: Παλιέ μου φίλε, συναγωνιστή και όλα τα καλά του κόσμου. Κρίμα κατ΄αρχήν που τότε το ταξίδι δεν έγινε και που γενικότερα αν θες κάποια... ταξιδια που ονειρευτήκαμε δεν τα κάναμε ποτέ χωρίς να φταίμε εμείς κυρίως γι' αυτό.

Αλλά κατά τα άλλα έχεις δίκιο. όντως μεγαλώσαμε κάμπσοο για να χαλιόμαστε ακόμα με κάποια πράγματα και ειδικά με κάποια... δεύτερα σε σημασία πράγματα.

Απλά ίσως είναι κάπου και η συνήθεια του... φανατισμού και του πάθους με ό,τι ασχολούμαστε, με ό,τι αγαπάμε και με ό,τι μας αρέσει που μας έχει μείνει από παλιά. Μπορεί και να είναι από τα... καλά που μας έμειναν αυτό, σκέψου το λίγο.

Πάντως επί της ουσίας με αρκετά απ' αυτά που ασχολούμαστε ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό, ίσως όντως να μην έχει νόημα πια να το συνεχίζουμε, όχι γιατί... μεγαλώσαμε μόνο, αλλά και γιατί δεν έχει νόημα πια κάτι τέτοιο. Νάσαι καλά... 

* Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου στον Κώστα Γκόντζο στο [email protected], ή στο προφίλ του sportdog.gr στο facebook.

3η ΕΡΩΤΗΣΗ 

Κώστα, γράφει η Live Sport ότι ο Τσίπρας θέλει μαζί Γιαννακόπουλο και Ταϊλανδό. Εσύ τι λες γι αυτό; Ξέρεις κάτι; Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο κι αν ναι, θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό αυτό το "μπέρδεμα"; Εχεις πληροφορίες για το προσεχές μέλλον της Πανάθας μας; Δεν αντέχουμε άλλο. Ευχαριστώ, Διονύσης 

Απάντηση: Δεν ξέρω τι θέλει και αν το θέλει ο Τσίπρας. Πάντως όπως λέω και στο σημερινό μου μπλογκ, οι δύο αυτές... παράλληλες προσπάθειες για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό, δεν γίνεται παρά να... συναντηθούν σε κάποιο σημείο, αν όλα εξελιχθούν όπως ακούμε και διαβάζουμε μέχρι τώρα και τις δύο περιπτώσεις. Το ότι η περίπτωση Γιαννακόπουλου δημιουργεί μεγαλύτερη αίσθηση και δίνει μεγαλύτερη σιγουριά στον κόσμο, ούτε λόγος. Αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι του Δημήτρη αυτό. Εξαρτάται από μια σειρά πραγματα. Οπότε υπομονή και θα δούμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags