Facebook Pixel Sportdog.gr | Ετοιμάζουν εγκαίνια στον Άρη – Με ΑΕΚ η μεγάλη μέρα
| 2018-07-03 20:50:00

Ετοιμάζουν εγκαίνια στον Άρη – Με ΑΕΚ η μεγάλη μέρα

Sportdog Team
Ετοιμάζουν εγκαίνια στον Άρη – Με ΑΕΚ η μεγάλη μέρα

Οι Θεσσαλονικείς τρέχουν για να τα έχουν όλα έτοιμα.

Στην πρόβα τζενεράλε για την έναρξη της νέας σεζόν, στο μεγάλο φιλικό με την ΑΕΚ, θα εγκαινιαστεί ο νέος χλοοτάπητας του Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτό αποκάλυψε ο υπέυθυνος για τις εργασίες Φάνης Γεννάτος στην εκπομπή του ALLAboutARIS ON AIR

Αναλυτικά ανέφερε:

«Σκοπός μας είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρωτίστως για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι το κατάλληλο. Το Αλφα και το Ωμέγα για εμάς είναι ο χλοοτάπητας. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια. Ο χώρος δυστυχώς ήταν σε τραγική κατάσταση. Αποκαταστάθηκαν σχεδόν όλα. Νέο αρδευτικό σύστημα, ωστε να ποτίζεται το γήπεδο και πριν την σέντρα και κατα την ανάπαυλα, είναι σημαντικό το να ποτίζεται όλη η έκταση του, για να αποκτήσει όλο το χορτάρι ομοιογένεια. Είναι κάτι πολύ σημαντικό, που το βλέπουμε σε όλα τα μεγάλα γήπεδα και στην Ευρώπη, ωστε να κυλάει σωστά η μπάλα.

Είμαστε στο τελευταίο στάδιο, πριν την τοποθέτηση του χλοοτάπητα. Αρχικά θα μπει φυσικός χλοοτάπητας και συνδυασμός του με τεχνιτό θα γίνει αργότερα. Αυτό έχει μπει στον προγραμματισμό μας, όμως θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα, σε κάποια ανάπαυλα αγωνιστικών υποχρεώσεων, ώστε να ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία. Πάμε σε έναν χλοοτάπητα κορυφαίου επιπέδου. Είναι στο χέρι του προέδρου και του προγραμματισμού της ομάδος το πότε θα έχει ολοκληρωθεί εντελώς το έργο που σας ανέφερα. Αυτός ο χλοοτάπητας που θα τοποθετηθεί είναι κατάλληλος για τοποθέτηση ίνας που θα επιτρέψει τον συνδυασμό του με τεχνιτό χλοοτάπητα στο μέλλον. Η παράδοση του έργου θα γίνει την προηγούμενη μέρα πριν το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δουλευουμε νύχτα μέρα για αυτό τον σκοπό. Είναι ένα ζωντανό έργο. Αν δεν είχαμε και τα θεματάκια με τον καιρό θα είχαμε τελειώσει και νωρίτερα. Προχωράμε καλά όμως».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags