Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πήραν απόφαση στον ΠΑΟΚ - «Τρελαίνεται» ο Λουτσέσκου, όλα ανοιχτά πριν τη Βασιλεία!
| 2018-07-03 20:37:00

Το πήραν απόφαση στον ΠΑΟΚ - «Τρελαίνεται» ο Λουτσέσκου, όλα ανοιχτά πριν τη Βασιλεία!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Το πήραν απόφαση στον ΠΑΟΚ - «Τρελαίνεται» ο Λουτσέσκου, όλα ανοιχτά πριν τη Βασιλεία!

Φουλ παρασκήνιο και αλλαγή πλάνων στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Χορστ της Ολλανδίας με απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα σε τρία φιλικά και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Παρά το γεγονός ότι σε περίπου 20 ημέρες ο Δικέφαλος ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Champions League, ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού φιλικού με τη Νόρτζελαντ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο εν λόγω ζήτημα, τονίζοντας ότι ακόμα κι αν ο ΠΑΟΚ πάρει τώρα παίκτες, αυτοί δεν πρόκειται να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στα κρίσιμα παιχνίδια με τη Βασιλεία.

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού δίνουν το στίγμα της αλλαγής πλάνων στον Δικέφαλο, η οποία προκύπτει μετά τις καθυστερήσεις στις μεταγραφές που είχαν προαναγγελθεί. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ κυνήγησε τους βασικούς του στόχους για πολύ καιρό, με την υπόθεση του Τεέμου Πούκι να χαλάει τελικά και αυτή του Πόντους Βέρνμπλουμ να έχει τραβήξει ήδη πολύ δίχως να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που όποιος κι αν έρθει δεν πρόκειται να συνεισφέρει κόντρα στη Βασιλεία, στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν αποφασίσει ότι δεν χρειάζεται να βιαστούν. Οι ατάκες του Ρουμάνου τεχνικού ουσιαστικά σηματοδοτούν την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας να μην κάνουν σπασμωδικές κινήσεις από εδώ και πέρα και να εκμεταλλευτούν τον αυξημένο χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Όσο για τον Λουτσέσκου; Σαφώς και θα ήθελε να έχει ήδη στη διάθεσή του τους εκλεκτούς για επίθεση και μεσαία γραμμή στα παιχνίδια με τη Βασιλεία, ωστόσο αντιλαμβάνεται ότι η επιμονή του ΠΑΟΚ να κυνηγήσει μέχρι τέλους δύο εξαιρετικές αλλά ζόρικες περιπτώσεις, είχε το τίμημά της…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags