Facebook Pixel Τρέχει και δε φτάνει ο Ουζουνίδης - Το πρώτο «καψώνι» στον Ματιάσεβιτς - Ποιος τους «κρέμασε»
| 2018-07-03 21:44:00

Τρέχει και δε φτάνει ο Ουζουνίδης - Το πρώτο «καψώνι» στον Ματιάσεβιτς - Ποιος τους «κρέμασε»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρέχει και δε φτάνει ο Ουζουνίδης - Το πρώτο «καψώνι» στον Ματιάσεβιτς - Ποιος τους «κρέμασε»

Θα κάνει τη μεγάλη κίνηση ο Τίγρης να τελειώσουν... τα βάσανα;

Το θέμα του Εζέκιελ Πόνσε έχει κολλήσει στην ΑΕΚ. Η καθυστέρηση έχει βάλει σε σκέψεις όχι μόνο τον κόσμο αλλά και τους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι βρίσκονται υπό τρελή πίεση, μιας και δεν έχει κλείσει ακόμα επιθετικός.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο Αργεντινός θα έκλεινε στην ΑΕΚ το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, τελικά όμως δεν υπήρξε καμία πρόοδος. Γι'αυτό στον Δικέφαλο έχουν αρχίσει ήδη να δουλεύουν τις εναλλακτικές προκειμένου να μην μείνουν στον... αέρα. Εξάλλου όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η περίπτωση του Πόνσε θα έχει κριθεί μέχρι την Παρασκευή, οπότε οι κιτρινόμαυροι έχουν ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για τους επόμενους στόχους.

Την υπόθεση χειρίζεται ο Ματιάσεβιτς, ο οποίος δεν πρόλαβε να πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ και άρχισε να τρέχει με φουλ ρυθμούς για την εύρεση αξιόπιστων λύσεων. Βλέπετε και ο Ουζουνίδης πιέζει από την πλευρά του για επιθετικό, αφού μην ξεχνάμε, ότι ο Έλληνας τεχνικός θα ήθελε να τον είχε μαζί του στην προετοιμασία της Πολωνίας, πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Η έκβαση της υπόθεσης Πόνσε, θα κρίνει και άλλα θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούν προσθήκες στο κέντρο και στις πτέρυγες. Όπως αναφέρουν πηγές, η άφιξη του νέου αθλητικού διευθυντή του συλλόγου στο Κίελτσε θα επισπεύσει τις εξελίξεις στις περιπτώσεις του κεντρικού μέσου αλλά και του εξτρέμ, με τους ιθύνοντες να επιθυμούν τα δύο αυτά ζητήματα να έχουν κλείσει πριν η ομάδα επιστρέψει από την Πολωνία.

Όπως και να έχει η ΑΕΚ έχει καθυστερήσει πάρα πολύ στις μεταγραφές. Ήδη το sportdog.gr σας έχει επισημάνει ότι η Ένωση κωλυσιεργεί σε μεγάλο βαθμό, κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με την περσινή σεζόν, όταν πριν ακόμα ξεκινήσει προετοιμασία, η ομάδα είχε καλύψει σχεδόν όλα τα κενά της. Πιθανότατα να χρειαστούν μερικά γκάζια από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ούτως ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις. Ίσως η προσθήκη του Ματιάσεβιτς έγινε προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags