Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φεύγει ο Εμάνουελ Εμενίκε, έρχεται ο Γιώργος Μαρίνος από τον Αστέρα Τρίπολης
| 2018-07-04 08:00:00

Φεύγει ο τελειωμένος από Ολυμπιακό - Λαβράκι από Τρίπολη - Nέα επιβεβαίωση sportdog.gr!

Sportdog Team
Φεύγει ο τελειωμένος από Ολυμπιακό - Λαβράκι από Τρίπολη - Nέα επιβεβαίωση sportdog.gr!

Προτάθηκε και χαφ που έρχεται δανεικός!

Η Γκιόζτεπε είναι η ομάδα που σύμφωνα με τους Τούρκους θα αποκτήσει τον Εμενίκε, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτό θα γίνει με μεταγραφή ή αγορά. Το δεδομένο, πάντως, είναι ότι ο Νιγηριανός άσος θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό...

Την ίδια στιγμή που ο 18χρονος εξτρέμ του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μαρίνος, φέρεται να έκλεισε ο Ολυμπιακός. Πριν από μερικές ημέρες το όνομά του είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, όμως φαίνεται πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον αποκτήσει από τον Αστέρα.

Παράλληλα, ο 26χρονος μέσος της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, Μπαλντομέρο Περλάσα, φέρεται να προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Έχει 4 γκολ και 2 ασίστ σε 78 εμφανίσεις, με την ομάδα του να τον παραχωρεί δανεικό, με συμβόλαιο που μπορεί να ... σηκώσει ο Ολυμπιακός.

Τέλος, όπως αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ, ο Oλυμπιακός κατέθεσε στη Φλαμένγκο πρόταση για τον δανεισμό του Γουίλιαν Αράο και ελπίζουν πως οι Βραζιλιάνοι θα «ρίξουν» τις απαιτήσεις τους.

Το όνομα του Γουιλιάν βρίσκεται από χθες το βράδυ στο προσκήνιο για λογαρισμό του Ολυμπιακού και οι αναγνώστες του sportdog.gr το γνωρίζουν καλά! Γιατί αυτό ακριβώς αποκαλύπταμε στο θέμα με τίτλο Βόμβα με Λάζαρο, θα γίνει χαμός με αυτό που έρχεται - Φοβερό «ντου» Ολυμπιακού - Ανύπαρκτος ο...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags