04/07/18 - 08:32

Αποκάλυψη Χριστοβασίλη για Κόντε - Θα τον κρατήσει στον ΠΑΣ Γιάννενα ή όχι;

Μίλησε για όλα.

Sportdog Team
Αποκάλυψη Χριστοβασίλη για Κόντε - Θα τον κρατήσει στον ΠΑΣ Γιάννενα ή όχι;
1.252views 0shares

Στην επίσημη πρώτη της ομάδας ανέφερε ότι στόχος είναι η άμεση εξασφάλιση της παραμονής, από την στιγμή που δεν είναι βέβαιο πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Κόντε!

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Γιώργος Χριστοβασίλης:

«Πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά τα πράγματα θα είναι καλύτερα για την ομάδα μας. Συμπληρώσαμε τις περισσότερες μεταγραφές, ώστε η ομάδα μας να έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί και να τη βρει το ξεκίνημα στην καλύτερη κατάσταση.

Βέβαια υπάρχουν κάποια προβλήματα, διότι υπάρχουν ακόμα ομάδες χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο αυτή τη στιγμή και έχουμε και την πίεση της Κυβέρνησης που θέλει να μειώσει τις ομάδες σε 12. Επομένως οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για να δούμε πόσες ομάδες θα πέσουν και με πόσες θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το αν περιμένει η ομάδα κάτι άλλο στις μεταγραφές: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Πέδρο Κόντε, δεν ξέρουμε αν θα αποχωρήσει από την ομάδα ή όχι. Το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ, εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα, αλλά όπως ξέρετε είναι θέμα εξαγοράς του συμβολαίου του».

Για το πόσο θα περιμένει η ομάδα τον Κόντε: «Το κακό είναι ότι μπορεί να γίνει κάτι ανά πάσα στιγμή, από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου. Θα περιμένουμε μερικές μέρες ακόμα και αναλόγως θα κρίνουμε αν πρέπει να φέρουμε ένα ακόμα σέντερ φορ, ώστε για παν ενδεχόμενο να είμαστε καλυμμένοι».

Για το αν ο Κόντε θα φύγει μόνο με εξαγορά της ρήτρας: «Ακριβώς».

Για το πού θα μπει ο πήχης: «Όπως κάθε χρονιά ξεκινάμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα  και από εκεί και πέρα θα δούμε. Αν πέσουν 4 ή 6 ομάδες, θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και γι’ αυτό κάναμε τις μεταγραφές φέτος τόσο γρήγορα, για να είμαστε έτοιμοι».

Για τα 10 χρόνια που κλείνει σήμερα στην προεδρία του ΠΑΣ Γιάννινα: «Κλείσαμε μια δεκαετία από την εξαγορά της ομάδας και πιστεύω τα πράγματα να είναι λίγο καλύτερα τα επόμενα χρόνια».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ