04/07/18 - 12:54

Με το μαχαίρι στα δόντια ο Κούγιας - Δημοσίευσε το Ε9 του - Τι ζήτησε από τον Πηλαδάκη!

Χοντραίνει η κόντρα!

Sportdog Team
Με το μαχαίρι στα δόντια ο Κούγιας - Δημοσίευσε το Ε9 του - Τι ζήτησε από τον Πηλαδάκη!
786views 0shares
Παναιτωλικός – Απόλλων και Πανιώνιος – Λεβαδειακός παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Κούγια: 

Όπως δεσμεύτηκα με τη σημερινή πρωινή μου δήλωση δημοσιοποιώ το Ε9 της φορολογικής μου δήλωσης και προκαλώ τον κ. Πηλαδάκη να κάνει το αυτό και ο ίδιος.

Εγώ, ο έμμεσος κατ' αυτόν ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, είχα αυτή την περιουσιακή κατάσταση όταν αγόρασα την ΑΕΛ.

Αυτός που ήταν άμεσος μέτοχος της  ΠΑΕ ΑΕΛ που πτώχευσε με χρεη 19 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να ανεβάσει ένα Ε9  από το οποίο να προκύπτει ότι οποτεδήποτε είχε αποκλειστική ιδιοκτησία  έστω και σε ένα ακίνητο, ώστε να προκύπτει το νόμιμο δικαίωμα στον Βγενόπουλο και στη Marfin να του δανείσει 129 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή είναι η απάντηση μου στον Πηλαδάκη και στο έμμισθο περιβάλλον του στη Λάρισα που προσπαθούν να καταστρέψουν την προσπάθεια μου και να πάρω μόνο ηθική ικανοποίηση, αφού όπως όλοι γνωρίζουν όταν είσαι ιδιοκτήτης ΠΑΕ μόνο ζημιά έχεις.

Εμένα τα χρήματα με τα οποία δημιουργώ την περιουσία μου, μου τα έδινε μέχρι τώρα και θα μου τα δίνει πάντοτε η επιστήμη μου.

Δεν θέλω να ανεβάσω στο site μας ούτε πόσων αυτοκινήτων είμαι ιδιοκτήτης ούτε άλλων περιουσιακών στοιχείων εκ των οποίων ένα είναι γνωστό παγκοσμίως λόγω του προηγούμενου ιδιοκτήτη του, ο οποίος ήταν αρχηγός κράτους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ