Facebook Pixel «Κερδίζει» την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός για Κάμπελ
| 2018-07-04 14:40:00

«Κερδίζει» την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός για μουντιαλικό άσο - «Χλωμιάζει» διπλό «μπαμ», τρελό deal +3 εκατ.

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κερδίζει» την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός για μουντιαλικό άσο - «Χλωμιάζει» διπλό «μπαμ», τρελό deal +3 εκατ.

Νέος «πόλεμος» μετά τον Λάζαρο; Πού θα καθίσει η μπίλια τώρα;

Η περίπτωση ου Τζόελ Κάμπελ έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο της ελληνικής επικαιρότητας, καθώς το όνομά του «παίζει» στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ ως υποψήφιος διάδοχος του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.
 
Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού απασχολεί σοβαρά την Ένωση, ωστόσο είναι μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση, καθώς για τον μουντιαλικό εξτρέμ υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, που προφανώς οι Κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να συναγωνιστούν οικονομικά.
 
Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, αν ο παίκτης αποφάσιζε να γυρίσει στην Ελλάδα, σίγουρα η ομάδα του Πειραιά θα είχε τον πρώτο λόγο.
 
Οι «ερυθρόλευκοι», άλλωστε, διαθέτουν εξαιρετική σχέση με την Άρσεναλ, η οποία ακόμα δεν έχει αποδεσμεύσει τον Τζόελ Κάμπελ, και σίγουρα οι «κανονιέρηδες» μπορούν να παίξουν ρόλο στην επόμενη μεταγραφή του Κοσταρικανού άσου.
 
Μόνο αυτό, λοιπόν, είναι από μόνο του είναι ένα δεδομένο που δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ολυμπιακό έναντι της ΑΕΚ, αν και εφόσον ο παίκτης αποφασίσει να επιστρέψει στα μέρη μας. 
 
«Χλωμιάζουν» Ποντένσε και Αράο
 
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, οι εξελίξεις με τον Ντανιέλ Ποντένσε μόνο θετικές δεν είναι για τον Ολυμπιακό, κάτι που είχαμε προβλέψει από την πρώτη στιγμή στο sportdog.gr

Ο νέος πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Σόουζα Σίντρα, δήλωσε πως ο στόχος των «ερυθρολεύκων» θα παραμείνει στην ομάδα κι αυτό μπορεί να συμβεί από τη στιγμή που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον μάνατζερ Ζόρζε Μέντες. Πλέον, τα δεδομένα στα «λιοντάρια» έχουν αλλάξει άρδην, καθώς με τον προηγούμενο πρόεδρο, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, ο κορυφαίος μάνατζερ ήταν «σκοτωμένος» και γι’ αυτό είχε βαλθεί να του πάρει παίκτες από τη Λισσαβόνα. Με τον Σόουζ Σίντρα, όμως, έχει εξαιρετικές σχέσεις κι αυτό μπορεί να παίξει τον ρόλο του στην υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, δεν ανήκει στους «επικίνδυνους» παίκτες για τη Σπόρτινγκ, καθώς δε συμπεριλαμβάνεται στα κορυφαία ονόματα της ομάδας που έχουν καταθέσει προσφυγή για να πάρουν την ελευθέρας τους και διεκδικούνται από κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.
 
Το ίδιο αρνητικά είναι τα νέα και για τον Γουίλιαν Αράο, καθώς και από τη Φλαμένγκο διεμήνυσαν ότι υπάρχει πρόθεση να κρατήσουν τον παίκτη, προφανώς γιατί δεν έχουν στα χέρια τους την πρόταση που ψάχνουν (τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ), κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα μπουν σε συζητήσεις για δανεισμό του νεαρού μέσου.  Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή τονίζαμε με διαδοχικά ρεπορτάζ στο sportdog.gr ότι πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση.
 
Πάνω από 3 «μύρια»
 
Σχετικά με το deal που έγινε για τον Σεμπά, ο Ολυμπιακός θα πάρει «καθαρά» 2,5 εκατ. ευρώ από τους Κινέζους. Μαζί με τα μπόνους, όμως, το ποσό αυτό μπορεί να ξεπεράσει τα 3 «μύρια», εξαιρετικά χρήματα που μάλλον δεν περίμενε κανένας στο λιμάνι ότι μπορούσαν να πιάσουν.  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags