Facebook Pixel Sportdog.gr | Σημαντικός αριθμός - Πόσες χιλιάδες διαρκείας έχει δώσει η ΑΕΚ!
| 2018-07-04 15:29:00

Σημαντικός αριθμός - Πόσες χιλιάδες διαρκείας έχει δώσει η ΑΕΚ!

Sportdog Team
Σημαντικός αριθμός - Πόσες χιλιάδες διαρκείας έχει δώσει η ΑΕΚ!

Αυξημένοι ρυθμοί σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι το προσεχές Σάββατο 7 Ιουλίου είναι η τελευταία ημέρα κατά την οποία ισχύει το δικαίωμα διατήρησης των θέσεων για τους περσινούς κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας λειτουργεί κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ (είσοδος από κεντρική Πύλη A) τις καθημερινές από 10:00-18:00 και το Σάββατο 10:00-14:00.

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και την Τρίτη 10 Ιουλίου το τμήμα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνει κλειστό για την απαραίτητη προεργασία του συστήματος και από την Τετάρτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους περσινούς κατόχους για την αθρόα μέχρι σήμερα προσέλευσή τους για την ανανέωση των διαρκείας τους και παρακαλεί όσους επιθυμούν να το κάνουν και δεν έχουν έρθει μέχρι σήμερα στο ΟΑΚΑ να σπεύσουν για την ανανέωση των περσινών τους θέσεων μέχρι αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags