Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστικό: Ανακοινώθηκε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο!
| 2018-07-04 17:43:00

Οριστικό: Ανακοινώθηκε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο!

Sportdog Team
Οριστικό: Ανακοινώθηκε μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο!

Ποιος θα συνεχίσει στους Περιστεριώτες;

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ευθύμης Κουλούρης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, αφού οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την παραχώρησή του παίκτη στους Περιστεριώτες, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη στον Ατρόμητο για έναν χρόνο.

Ο νεαρός φορ μετά το τέλος του πρώτου σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ταξιδεύει στο Περιστέρι, όπου θα συναντήσει τους Χατζηισαΐα και Γιαννούλη.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου: 

Καλώς ήρθες στον Ατρόμητο Ευθύμη! 

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης της απόκτησης με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον ΠΑΟΚ του διεθνή Έλληνα επιθετικού, Ευθύμη Κουλούρη. 

Ο Κουλούρης θα αποτελέσει έναν από τους παίκτες της πρώτης γραμμής κρούσης στην ομάδα μας αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλη προοπτική, ο οποίος επέλεξε τον Ατρόμητο τόσο για τις ευκαιρίες που δίνει στους νέους Έλληνες παίκτες όσο και για το υψηλό επίπεδο που υπάρχει στην ομάδα. 

Άλλωστε ο διεθνής Έλληνας επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου οριστικοποίησε τη συμφωνία δανεισμού για ένα χρόνο. 

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ευθύμης Κουλούρης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είναι μεγάλη η χαρά για μένα που θα αγωνιστώ την ερχόμενη περίοδο με τη φανέλα του Ατρόμητου. Από τις πρώτες κουβέντες που είχα με τα παιδιά που γνωρίζω στην ομάδα κατάλαβα ότι έρχομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο με εξαιρετική οργάνωση και υποδειγματικές εγκαταστάσεις που θα με βοηθήσουν πολύ σαν ποδοσφαιριστή να ανέβω επίπεδο. 

Στις πρώτες συνομιλίες που είχα τόσο με τον κύριο Αγγελόπουλο όσο και με τον κ. Κάναντι, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Ατρομήτου γιατί είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω να δώσω και να πάρω πολλά από αυτή την ομάδα. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γιώργο Σπανό, τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας κ. Νταμίρ Κάναντι για την πίστη που έχουν δείξει στις δυνατότητες μου, με την ευχή να ανταποδώσω αγωνιστικά την εμπιστοσύνη τους μέσα στο γήπεδο». 

Με τον Ευθύμη Κουλούρη να καταλήγει: «Γνωρίζω ότι η ομάδα πέτυχε την προηγούμενη χρονιά μια εξαιρετική πορεία που θα μας δώσει φέτος την ευκαιρία να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και τότε όλα μπορούν να συμβούν». 

Την περσινή σεζόν ο Ευθύμης Κουλούρης αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχοντας 13 συμμετοχές με 3 γκολ στη Superleague. 

Θα φοράει το νούμερο «20» στη φανέλα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags