Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα σαρώνει όλα ο Μαρινάκης - Κορυφαία ταλέντα στον Ολυμπιακό - «Κλαίνε» στον ΠΑΟ
| 2018-07-04 18:40:00

Τα σαρώνει όλα ο Μαρινάκης - Κορυφαία ταλέντα στον Ολυμπιακό - «Κλαίνε» στον ΠΑΟ

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα σαρώνει όλα ο Μαρινάκης - Κορυφαία ταλέντα στον Ολυμπιακό - «Κλαίνε» στον ΠΑΟ

Ποιους άρπαξε μέσα από τα χέρια του Τριφυλλιού; 

 

Στο τέλος της περασμένης σεζόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στον Ολυμπιακό και οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ξεκινήσει να επενδύουν σε Έλληνες παίκτες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γιάννη Μασούρα.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν φροντίζει μόνο για το αύριο της πρώτης ομάδας, αλλά και για τις ακαδημίες, αφού το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να «κλείσουν» ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε επίπεδο ταλέντων.

Ήδη οι Πειραιώτες προχώρησαν σε μια σπουδαία κίνηση με ορίζοντα το μέλλον, καθώς φέρονται να «έκλεισαν» τον Γιώργο Μαρίνο από τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός του ότι ο 17χρονος άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας, η εν λόγω μεταγραφή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, από τη στιγμή που ο πιτσιρικάς εμφανιζόταν να βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό μέχρι πριν μια εβδομάδα.

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός δεν σταματά εκεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, απέκτησε και το νεαρό τερματοφύλακα, Κωνσταντίνο Τζολάκη, για τον οποίο είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός, αλλά και η Μίλαν.

Παράλληλα, δημοσιεύματα θέλουν τους Πειραιώτες να εξακολουθούν να «χτενίζουν» την αγορά, συνεπώς αναμένεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις με περαιτέρω ενίσχυση των ακαδημιών.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός προχώρησε πριν λίγο καιρό σε εκκαθαρίσεις, αφήνοντας πάνω από 10 πιτσιρικάδες ελεύθερους. Το ξεσκαρτάρισμα συνεχίζεται και σκοπός των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να προχωρήσουν σε ριζική ανανέωση των ακαδημιών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags