Facebook Pixel Sportdog.gr | Καθησυχαστικός ο Κωνσταντίνου - Καμία ανησυχία για την καθυστέρηση
| 2018-07-04 20:38:00

Καθησυχαστικός ο Κωνσταντίνου - Καμία ανησυχία για την καθυστέρηση

Sportdog Team
Καθησυχαστικός ο Κωνσταντίνου - Καμία ανησυχία για την καθυστέρηση

Θα υπάρξουν εξελίξεις στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό;

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, ο Βασίλης Κωνσταντίνου παρουσιάστηκε καθησυχαστικός για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ.

«Είναι η πιο δύσκολη σεζόν, μια σεζόν που έχει πολλά θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν από τη μεριά του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει σε δύο ανθρώπους που ξέρουν καλά την ομάδα, τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα. Έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και καλά κάνουν. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους, θέλω τη συσπείρωση του κόσμου, ανεξάρτητα από το ποια διοίκηση θα υπάρξει στο μέλλον. Να στηρίξουν τα νέα παιδιά, να συμπαρασταθούν στους παλιούς και όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό», τόνισε για τη νέα σεζόν.

Όσο για τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ, είπε: «Υπάρχει μια γενική συνέλευση την Παρασκευή για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και αλλαγή ΔΣ. Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Όποιος είναι να έρθει, θα έρθει. Όποια διοίκηση κι αν είναι θα έχει τον ίδιο στόχο και τις ίδιες δυσκολίες. Θα προωθηθούν νέα παιδιά που έχουν μέλλον και όλοι αυτοί μαζί με τους παλιούς και το τεχνικό επιτελείο θα δουλέψουν για να περάσουμε τον πρώτο χρόνο. Ο κόσμος αγωνιά, όπως κι εμείς. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση από κανέναν πέρα από την Παναθηναϊκή Συμμαχία που θέλει να συμμετέχει στη συνάντηση της Παρασκευής. Δεν μας έχουν ενημερώσει, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, πιστεύω πως η καθυστέρηση που υπάρχει είναι φυσιολογική, δεν υπάρχει καμία ανησυχία, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags