Facebook Pixel Sportdog.gr | Λάζαρος, η ακτινογραφία - Τι έκανε στο «ντεμπούτο» - Θα βοηθήσει τον Μαρτίνς; - Σούπερ ανάλυση
| 2018-07-04 22:00:00

Λάζαρος, η ακτινογραφία - Τι έκανε στο «ντεμπούτο» - Θα βοηθήσει τον Μαρτίνς; - Σούπερ ανάλυση

Sportdog Team
Λάζαρος, η ακτινογραφία - Τι έκανε στο «ντεμπούτο» - Θα βοηθήσει τον Μαρτίνς; - Σούπερ ανάλυση

 Σκανάραμε τον Χριστοδουλόπουλο και σας τον παρουσιάζουμε.

Το δεύτερο δείγμα του Ολυμπιακού στο φιλικό τεστ εναντίον της Μποτοσάνι ήταν άκρως θετικό, αν αναλογιστούμε και την χαμηλή δυναμικότητα των Ρουμάνων, αλλά και το πρώιμο της ερυθρόλευκης προετοιμασίας.

Παρόλα αυτά, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα, αφού χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11άδες, θέλοντας να "τσεκάρει" όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεσή του.

Φυσικά, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και στους Γιάννη Μασούρα και Γιάννη Φετφατζίδη.

Ο Λάζαρος αγωνίστηκε για 45 λεπτά και μόνο έξω από τα... νερά του δεν έδειξε. Ο Έλληνας άσος ήταν αρκετά κινητικός και "ζωηρός" από την αριστερή πλευρά, ενώ είχε και ορισμένες στιγμές... εκρήξεων, βγάζοντας στο χορτάρι την ποιότητά του.

Αναλογικά με την εποχή ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ήταν σε καλή κατάσταση, πήρε πρωτοβουλίες και μάλιστα ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο πρώτο γκολ των Πειραιωτών.

Αφού "έκρυψε" την μπάλα με τον Μάρκο Μάριν, βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Μποτοσάνι, όμως επέλεξε να σιγουρέψει το γκολ, πασάροντας στον αμαρκάριστο Γκερέρο, ο οποίος απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Μαρτίνς δεν πρέπει να έχει παράπονο από την παρουσία του Λάζαρου, που δείχνει ικανός να πάρει την φανέλα του βασικού... σπίτι του από νωρίς, αν και στα επόμενα, πιο δυνατά φιλικά θα φανούν ακόμα περισσότερα πράγματα τόσο για τον Χριστοδουλόπουλο, όσο και για τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ.

Δείτε φωτογραφίες του Λάζαρου με την φανέλα του Ολυμπιακού:

Δείτε το γκολ του Γκερέρο από την ασίστ του Λάζαρου:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags