Facebook Pixel Νέο «ντου» για Λάζαρο, σύμμαχος του Ολυμπιακού
| 2018-07-05 10:00:00

Νέο «ντου» για Λάζαρο, σύμμαχος του Ολυμπιακού - Απίστευτη επίθεση: «Τι τραγουδούσες στο πούλμαν;»

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο «ντου» για Λάζαρο, σύμμαχος του Ολυμπιακού - Απίστευτη επίθεση: «Τι τραγουδούσες στο πούλμαν;»

Ποιος ετοιμάζει κίνηση κατά της ΑΕΚ; Πού άρχισε τρελός πόλεμος;

Ο κακός χαμός εξακολουθεί να γίνεται με την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Η ΑΕΚ έχει περάσει σε φουλ επίθεση, ζητώντας μέχρι και αποζημίωση από τον παίκτη για δυσφημιστικές του δηλώσεις, ενώ λέγεται πως ετοιμάζει κι άλλες κινήσεις για να δικαιωθεί.

Όπως, άλλωστε, σας γράφαμε και χθες, η Ένωση φέρεται να έχει στα χέρια της νέα στοιχεία, που ακόμα δεν έχει εμφανίσει, προκειμένου να κερδίσει τη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή, στο λιμάνι ετοιμάζονται να περάσουν δυναμικά στην αντεπίθεση, έχοντας σκοπό να πάνε την υπόθεση στα άκρα, πατώντας, όπως τονίσαμε σε άλλο ρεπορτάζ, στο γεγονός ότι ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φέρεται να έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη Βερόνα, η ΑΕΚ τον δανείστηκε για ένα χρόνο παραπάνω, κάτι που δείχνει να μην μπορεί να αντικρούσει προς το παρόν η πλευρά του παίκτη, η οποία προφανώς και ήταν ενήμερη για το καθεστώς ιδιοκτησίας στην Ένωση.

Παρόλα αυτά, ο εκπρόσωπος διεθνούς άσους λέγεται πως ετοιμάζεται και ο ίδιος να κινηθεί νομικά κατά της ΑΕΚ, σε μια προσπάθεια να κορυφωθεί η διαμάχη της ερυθρόλευκης πλευράς απέναντι στους Κιτρινόμαυρους.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, βρισκόμαστε ακόμα στα πρώτα επεισόδια του συγκεκριμένου σήριαλ, που αναμένεται να μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα, χωρίς, πλέον, με τα νέα δεδομένα, να μπορεί να προβλέψει κανείς ποιος θα βγει νικητής. 

Στα κάγκελα οι οπαδοί

Στο μεταξύ, την ίδια στιγμή, μεγάλος αναβρασμός επικρατεί και στις τάξεις των οπαδών. Ενδεικτικά είναι τα σχόλια που έχουν γραφτεί κάτω από την ανάρτηση του μάνατζερ του παίκτη στο Facebook με τη φωτογραφία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (στα ερυθρόλευκα) και τη λεζάντα «στην ομάδα της καρδιάς του».

Διαβάστε μερικά ενδεικτικά παρακάτω:

-Ολυμπιακος απο μικρος ειναι το ειχε πει ρωτα και τα Παοκια ολοι το λενε και το ξερουν ακουμε που σου λεω!!

-ναι κοιτα τι ελεγε πριν ενα μηνα πανω στο πουλμαν της φιεστας , οταν τραγουδαγε εξαλος το ψυχιατρε, για την ομαδα της καρδιας του. κοψε το σανο κ ομαδα της καρδιας του ειναι η τσεπη του.

-Όταν τους κάρφωνε και πανηγύριζε αλά ψυχίατρος δεν ήταν η ομάδα της καρδιάς του; Τον δικαιολογώ διότι ως οικογενειάρχης έπραξε σωστά. Πήγε να πάρει το μπαγιοκο. Αλλά πιστεύω να συμβιβάστηκε ότι θα παλέψει για την 3η θέση με ατρόμητο στην νέα σεζόν. Και ας περιμένουμε να ξημερώσει... λένε πως εχουν το συμβόλαιο του στην ΑΕΚ... πρόσεχε μην του πηγαίνεις νερό στην Αγία Σοφία.

-αρε σανο που σε ταιζουν που ειναι το συμβολαιο σημερα επρεπε 1 Ιουλιου να το καταθεσουν που ειναι ρε προβατο?? η λιστα που παραδιδει η επο και η σουπερ λιγκ για τους ελευθερους παικτες γιατι τον ειχαν μεσα στη λιστα?? σανοοοοοοοοο γρηγορα

-1η Ιούλιου είναι Κυριακή. Η επο είναι κλειστή. Σανό ταΐζει εσένα ο Βανζελ όταν έλεγε « 10 Nottingham να αγοράσω ο Ολυμπιακός πάνω από όλα». Δες τα χάφ που πήρε για την Nottingham φέτος. 15Μ μεταγραφή ο ένας και δανεικός ο άλλος με option 10Μ. Κάνε προετοιμασία τώρα με 10 παίχτες επο την Κ20. Έρχονται νέα γλέντια.

-Όταν ήταν στα αζήτητα δεν ειδα καμία ομάδα της καρδιάς του να ασχοληθεί μαζί του .....Αιντε φραγκοφονια και εσυ.

-οικοδόμος ομάδα της καρδιάς του είναι η τσέπη του

- Χαχαχα κλάμα... Ρε Λαζαρε τι τραγούδαγες στο πούλμαν για τους γαβρους...χαχαχα

-Την χρονια που εκανε φετος ο Λαζαρος στην Αεκ δεν θα την εκαναε ποτε ξανα ειτε καθοταν στην Αεκ ειτε τωρα που πηγε στον ολυμπιακο.Αν νομιζετε γαυροι οτι θα ειναι ο χριστοδουλοπουλος που ειδατε φετος αλλαξτε πλευρο.Η αληθεια ειναι οσο και να σας ποναειπου νομιζετε οτι κανατε κατι.Παρακαλατε να μην ειναι ο λαζαρος της πρωτης χρονια στην Αεκ η ο Λαζαρος τον τελευταιων χρονων πριν την ΑΕΚ που ηταν για ολους τελειωμενους και δν εβρισκε ενα σοβαρο κλαμπ που να τον πιστεψει.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags