Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή αποκάλυψη Άγγελου Αναστασιάδη για τον Κάρλος Αντσελότι!
| 2018-07-05 12:18:00

Τρομερή αποκάλυψη Άγγελου Αναστασιάδη για τον Κάρλος Αντσελότι!

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη Άγγελου Αναστασιάδη για τον Κάρλος Αντσελότι!

Τι του είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης φιλοξήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και θυμήθηκε το 3-1 του Παναθηναϊκού επί της Γιουβέντους.

«Είχαν μείνει με 9 παίκτες, τί να κάναμε; Ο Αντσελότι ήταν προπονητής της Γιουβέντους, δυνατή ομάδα. Κάνουμε το 1-0 με τον Σόουζα και μετά από 5 λεπτά είχε πρόβλημα με τον προσαγωγό. Μένουμε με 10 παίκτες στην ουσία αλλά δεν μπορώ να τον κάνω αλλαγή. Στο προηγούμενο ματς είχαμε παίξει με την Λα Κορούνια είχαμε ισοφαριστεί με απίθονο τρόποκαι 60.000 κόσμος έβριζαν εμένα και την Θεσσαλονίκη.

Αν έβγαζα τον Σόουζα θα γύριζα τον κόσμο εναντίον μου και εναντίον της ομάδας. Όταν ο κόσμος βρίζει τον προπονητή έχει αντίκτυπο στην ομάδα. Στο εξωτερικό βγάζουν μαντηλάκια.

Γυρίζω την ομάδα πίσω, ήθελα να αλλάξω το σύστημα αλλά με 10 τι να αλλάξω; Έλεγα να πάει ημίχρονο να δω τι θα κάνουμε. Εκείνος (ο Σόουζα) δεν σήκωνε χέρι να ζητήσει αλλαγή. Είχα επαφή με τα ακραία μπακ. Τους έλεγα να κρατήσουμε το 1-1 όπως μπορούμε. Πάμε στα αποδυτήρια, εγώ μούσκεμα στον ιδρώτα παρότι ήταν χειμώνας. Έπρεπε να κερδίσουμε δεν είχαμε επιλογή. Όποιος κέρδιζε, περνούσε. Και έγινε ό,τι έγινε.

Το 2001 πήγαμε για προετοιμασία στην Ιταλία. Εκεί συναντήθηκα με τον Αντσελότι και μου είπε ότι εκείνη ήταν η χειρότερη μέρα στη ζωή του ως προπονητής. Τους είχαν υποδεχθεί με αβγά. Γιατί στο μυαλό τους η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα δεν μπορεί να αποκλείεται από τον Παναθηναϊκό.

Εκείνος μας υποδέχθηκε, φάγαμε μαζί , παρότι ήμασταν αντίπαλοι. Το είδε από την ανθρώπινη πλευρά, κάτι που εγώ δεν θα το σκεφτόμουν. Ακόμη κρατούν επαφή μαζί μου. Μου έστελναν χριστουγεννιάτικη κάρτα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags