Facebook Pixel Ποιος Λάζαρος; «Σκοτωμός» ΑΕΚ και Ολυμπιακού για... Λουντ
| 2018-07-05 12:28:00

Ποιος Λάζαρος; Γι’ αυτόν θα γίνει «σκοτωμός» - Τον γουστάρει ο Μαρίνος, τον «κλέβει» ο Μαρινάκης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Λάζαρος; Γι’ αυτόν θα γίνει «σκοτωμός» - Τον γουστάρει ο Μαρίνος, τον «κλέβει» ο Μαρινάκης;

Νέα σφοδρή σύγκρουση στα σκαριά. Πού κολλάει ο... Παναθηναϊκός;

Ρόμπιν Λουντ θεωρείται «τελειωμένος» από τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ θα μπορούσε όντως να εξετάσει την περίπτωσή του, όπως γράφεται τις τελευταίες ώρες στον Τύπο.
 
Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχει γίνει καμία επίσημη κίνηση προς την πλευρά του παίκτη, καθώς στην Ένωση έχουν ρίξει το βάρος στην παραμονή του Παναγιώτη Κονέ, ωστόσο δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον ο Φινλανδός μέσος να απασχολήσει σοβαρά, ειδικά αν προκύψει κι άλλη αποχώρηση από τον «κιτρινόμαυρο»άξονα (π.χ. Αστρίτ Αϊντάρεβιτς).
 
Eξάλλου, ο παίκτης ήταν μία από τις «καψούρες» του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του, αν και ο παίκτης, όπως σας έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν, έχει ως άμεση προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.
 
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται για τον Ρόμπιν Λουντ να δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες «σαρώνουν» τα πάντα στην ελληνική αγορά κι αν διαπιστώσουν πως υπάρχει... πρόσφορο έδαφος για τον Φινλανδό άσο, δεν αποκλείεται να τον «χτυπήσουν», ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται πως ο παίκτης απασχολεί και την ΑΕΚ
 
Πόνσε και Μπάκιτς
 
Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά της Ένωσης, η περίπτωση του Εζεκιέλ Πόνσε αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ώρες, όταν και λήγει η διορία που του έχουν δώσει οι Κιτρινόμαυροι.
 
Αν ισχύει ότι η Ρόμα πιέζει τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, τότε στην ΑΕΚ έχουν όντως έναν πολύ ισχυρό «σύμμαχο» στο πλευρό τους, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως η ιταλική ομάδα θα επιχειρήσει να δυσαρεστήσει έναν παίκτη που στην πραγματικότητα της ανήκει, πιέζοντάς τον να συνεχίσει την καριέρα του κάπου που δε θέλει. Όπως και να έχει, είναι θέμα χρόνου να μάθουμε ποια θα είναι η εξέλιξη στο συγκεκριμένο σήριαλ. 
 
Σχετικά με τον Μάρκο Μπάκιτς, που ήρθε σήμερα στο προσκήνιο, υπάρχει στη λίστα της ΑΕΚ με τους χαφ που εξετάζονται, ωστόσο δεν είναι σε καμία περίπτωση στις πρώτες επιλογές και δύσκολα θα απασχολήσει σοβαρά.
 
Ο 25χρονος Μαυροβούνιος μεσος ανήκει στην Μπράγκα και αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στην Μπελενένσες (με 13 συμμετοχές και 1 γκολ).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags