Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεταγραφικός πυρετός στον Άρη – Διπλό χτύπημα με παικταρά της Μπόκα και Ισπανό μπακ!
| 2018-07-05 18:57:00

Μεταγραφικός πυρετός στον Άρη – Διπλό χτύπημα με παικταρά της Μπόκα και Ισπανό μπακ!

Sportdog Team
Μεταγραφικός πυρετός στον Άρη – Διπλό χτύπημα με παικταρά της Μπόκα και Ισπανό μπακ!

Φοβερές κινήσεις από τους «κιτρίνους»!

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τη Λας Πάλμας για τον δανεισμό του Ματέο Γκαρσία, ο Αρης έκλεισε δύο ακόμα μεταγραφές! 

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν δικό τους τον Νίκολας Κολάσο, με την Μπόκα Τζούνιορς να ανάβει το «πράσινο φως» για τη συμφωνία με τον Αργεντινό μέσο. Πρόκειται για σπουδαία κίνηση του Άρη, καθώς ο Κολάσο έχει κάνει σημαντική καριέρα με τη Μπόκα, έχοντας συνολικά 116 συμμετοχές, 8 γκολ και 7 ασίστ με τη φανέλα της.

Οι Θεσσαλονικείς θα καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιό του και αυτός ήταν και ο λόγος που η διοίκηση της Μπόκα, είπε το "ναι" (το αργότερο μέχρι αύριο θα φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ το χαρτί της συμφωνίας, όπως ανέφεραν στον Αρη). Πέρυσι ο Κολάσο αγωνίστηκε στη Χιμνάσια Λα Πλάτα, έχοντας 25 συμμετοχές, 6 γκολ και δύο ασίστ. 

Το δεύτερο «χτύπημα» του Άρη είναι ο Αλεξ Μενέντες, η υπόθεση του οποίου είχε παγώσει για κάποιο διάστημα. Τελικά, ο Ισπανός αριστερός μπακ είχε νέα επικοινωνία με τον Πάκο Ερέρα, πείστηκε να αποδεχθεί την πρόταση και μέχρι το βράδυ αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του που θα έχει ισχύ για δύο χρόνια. 

Να σημειωθεί πως εκτός τους Γκαρσία, Κολάσο και Μενέντες, ο Αρης έχει κλείσει και τον Ματίγια. Ολοι τους αναμένονται εντός των επόμενων ημερών στη Θεσσαλονίκη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags