06/07/18 - 00:14

Απίστευτες ατάκες Σπανού: «Μας φοβούνται, καραμέλα οι δανεικοί»

Τρελάθηκε ο πρόεδρος του Ατρομήτου.

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες Σπανού: «Μας φοβούνται, καραμέλα οι δανεικοί»
1.658views 0shares

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για τις νέες φανέλες του Ατρόμητου μίλησε ο Γιώργος Σπανός, με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας του Περιστερίου να λέει στον κόσμο: «Γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να σπάσεις το κατεστημένο και να πάρεις το πρωτάθλημα. Πιστεύω όμως ότι πέρσι δείξαμε τη δύναμή μας και στα 2/3 διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα, μέχρι που τότε άρχισαν τα γνωστά που τα ξέρουμε στην Ελλάδα και για να προχωρήσεις με αξιοκρατία σε κάποια πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολεμάμε όμως, δεν το βάζουμε κάτω και είμαστε αγωνιστές. Δεν μας αρέσει η μετριότητα και το δείξαμε και φέτος. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που έλεγαν ότι θα αποδυναμωθεί η ομάδα, εμείς κρατήσαμε τους παίκτες που θέλαμε εδώ. Ήρθαν κι άλλοι πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, κάνοντας πολύ σημαντικές προσθήκες.

Βέβαια, τώρα έχουμε μια νέα “καραμέλα”, που προσπαθούν κάποιοι να τη λένε, για να επηρεάσουν και να παραμυθιάσουν τον κόσμο. Το κάνουν επειδή μας φοβούνται κάποιοι. Έχουμε τώρα την καραμέλα των δανεικών. Λοιπόν, μην “μασάτε” σε τέτοια πράγματα, γιατί αυτοί οι ποδοσφαιριστές μόνο στον Ατρόμητο θα έρχονταν στην Ελλάδα! Πουθενά αλλού δεν θα πήγαιναν! Να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, γιατί πέρσι όλοι μαζί σαν οικογένεια, καταφέραμε κάποια πράγματα. Είναι πολύ πιο δύσκολο να κρατηθείς ψηλά, από το να φτάσεις για μια χρονιά. Εμείς θέλουμε διάρκεια σαν ομάδα. Δεν θέλουμε να είμαστε φωτοβολίδα.

Όλοι να αγοράσετε το διαρκείας σας. Δεν είναι θέμα οικονομικό. Αυτό σας το λέω, να το ξέρετε. Είναι μόνο ηθικό το θέμα. Δίνετε ώθηση σε μας, που δουλεύουμε καθημερινά για την ομάδα, να πετύχουμε κάποια πράγματα. Θέλουμε να βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο. Το αξίζει αυτή η ομάδα για όλα αυτά που έχει δώσει σε αυτή την πόλη. Για αυτά που έχει δώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσοι βγαίνετε εκτός Περιστερίου, ξέρετε με τι θαυμασμό μιλούν για τον Ατρόμητο. Αυτό να το ξέρετε! Αυτή η ομάδα ούτε συναλλάσσεται, ούτε σκύβει το κεφάλι πουθενά, είναι αυτόνομη και προχωρά με τις δικές της δυνάμεις κόντρα σε όλους και όλα. Αυτό να το ξέρετε! Όλοι δίπλα στην ομάδα! Εκπροσωπούμε έναν τεράστιο Δήμο!».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ