06/07/18 - 09:46

Φοβερές ατάκες Μαρτίνς για Ολυμπιακό και προετοιμασία - Τι είπε για τον Λάζαρο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε θέση.

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Μαρτίνς για Ολυμπιακό και προετοιμασία - Τι είπε για τον Λάζαρο!
781views 0shares

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» για τον επιθετικό όπως τον οραματίζεται Ολυμπιακό, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τις μεταγραφές που θα έρθουν.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Μαρτίνς για: 

την πορεία της προετοιμασίας και τα φιλικά: «Ναι μεν είναι φιλικά παιχνίδια, αλλά θέλουμε να έχουμε τη φιλοσοφία του νικητή που εκφράζει τον Ολυμπιακό. Αυτοί οι αγώνες είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας. Δεν έχει σημασία πόσα θα είναι αυτά τα φιλικά, αλλά σε κάθε ένα από αυτά να βάζουμε στο παιχνίδι μας τα στοιχεία που δουλεύουμε και θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα. Όταν βλέπω βελτίωση και όλες αυτές τις ιδέες που έχω στο μυαλό μου για την ομάδα, τότε είμαι ευχαριστημένος. Κρατάω τη δουλειά των ποδοσφαιριστών μου, το πώς δουλέψαμε συνολικά σαν ομάδα. Πέρα από τα αποτελέσματα, με ενδιαφέρει ο τρόπος που δουλέψαμε, η μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες, γιατί αυτό το πρώτο στάδιο είναι πολύ σημαντικό». 

την φιλοσοφία του: «Θέλω η δική μου ομάδα να είναι πολύ επιθετική. Και όταν χάνει την μπάλα να πιέζει τον αντίπαλο για να ανακτά άμεσα την κατοχή. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές ομάδες που θα παίζουν κλειστά και πρέπει να είμαστε έξυπνοι κι έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτές τις άμυνες. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε πολύ κατοχή της μπάλας και έλεγχο του παιχνιδιού». 

την εικόνα του Χριστοδουλόπουλου: «Δεν συνηθίζουμε οι προπονητές να μιλάμε ατομικά για παίκτες. Αυτό όμως που έχω να πω για τον Λάζαρο είναι πως δουλεύει σκληρά για την ομάδα. Αν υπάρχει σωστή ομαδική δουλειά και σε αυτή προστίθενται ατομικά χαρακτηριστικά, τότε ακόμη καλύτερα». 

τις αποφάσεις για το ρόστερ: «Μετά από 20 μέρες με την ομάδα έχω πάρει κάποιες αποφάσεις. Από τη Δευτέρα και μετά δεν θα έχουμε τους ίδιους παίκτες για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Πρώτα θα ήθελα να ενημερώσω προσωπικά εκείνους που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας. Έχω εντοπίσει τις ανάγκες και πιστεύω ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα έρθουν άλλοι 3-4 παίκτες στο ρόστερ. Δεν είναι ότι θέλουμε κι άλλη ποιότητα, αλλά αυτό που ψάχνουμε είναι περισσότερη εμπειρία, γιατί η χρονιά θα είναι πολύ μεγάλη».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ