Facebook Pixel «Αποκάλυψη»-βόμβα από Αλαφούζο - «Τσιτώνει» ο Γιαννακόπουλος
| 2018-07-06 10:40:00

«Αποκάλυψη»-βόμβα από Αλαφούζο, γι’ αυτό τα σκάει - «Τσιτώνει» ο Δημήτρης, εξελίξεις-φωτιά

του Νίκου Στεργίου
«Αποκάλυψη»-βόμβα από Αλαφούζο, γι’ αυτό τα σκάει - «Τσιτώνει» ο Δημήτρης, εξελίξεις-φωτιά

Τι κρύβεται πίσω από τα 20 εκατ. ευρώ; «Υπάρχει» Παϊρόζ; 

Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να καλύψει μόνος του την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, ύψους 20 εκατ. ευρώ, ξάφνιασε τους πάντες και ανέτρεψε όλα τα δεδομένα που ανέφεραν, μέχρι την ανακοίνωση του αφεντικού της ΠΑΕ, ότι το deal με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ βρίσκεται στον αέρα.

Η συγκεκριμένη κίνηση του αφεντικού της «πράσινης» ΠΑΕ δείχνει ότι όχι μόνο η συμφωνία με τον Ταϊλανδό δεν έχει ακυρωθεί, αλλά αντίθετα πως οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και στην ουσία με αυτόν τον τρόπο ανοίγεται ο δρόμος έτσι ώστε οι δύο πλευρές να περάσουν στην τελική φάση του deal.

Διαφορετικά, θεωρείται πολύ δύσκολο ο Γιάννης Αλαφούζος να προχωρούσε σε μία τέτοια ενέργεια, αν δεν είχε τις ενδείξεις ότι ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ θα προχωρήσει στην αγορά της ΠΑΕ, τηρώντας τις δικές του δεσμεύσεις όσον αφορά τα χρήματα που θα βάλει στο σύλλογο, για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Την ίδια στιγμή, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις παραπάνω εξελίξεις, μέσω του σημερινού πρωτοσέλιδου της «Πράσινης». Μπορεί, όπως συνηθίζεται, η εφημερίδα να κάνει ξανά επίθεση στη διοίκηση της ΠΑΕ, ωστόσο αυτή δεν έχει τη μορφή και την ένταση των προηγούμενων, ενώ γενικά θα μπορούσε κανείς να πει ότι το συγκεκριμένο Μέσο κρατάει μία πιο επιφυλακτική στάση, περιμένοντας την οριστική εξέλιξη των πραγμάτων. Κάτι που, βεβαίως, ενδεχομένως μπορεί να ενισχύει την άποψη ότι το deal ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στο τέλος θα γίνει και ο Παναθηναϊκός θα περάσει σε μια άλλη εποχή.

Όπως και να έχει, πάντως, η σημερινή μέρα είναι πολύ κρίσιμη, καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά. Από τη μία, όλοι αναμένουν τα χρήματα που θα βάλει ο Γιάννης Αλαφούζος στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ κι αν αυτά θα είναι 20 εκατ. ευρώ, όπως προανήγγειλε, ενώ από την άλλη, είναι το προγραμματισμένο ραντεβού των εκπροσώπων του Athens Alive με τον Αλέξη Τσίπρα, που επίσης μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, αν και εφόσον ο πρωθυπουργός δώσει την έγκριση να προχωρήσει η μεγάλη επένδυση στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags