Facebook Pixel Sportdog.gr | Το είπε και ο Κλοπ: «Τα λάθη του Κάριους στον τελικό οφείλονται 100% στην διάσεισή του»!
| 2018-07-07 01:32:00

Το είπε και ο Κλοπ: «Τα λάθη του Κάριους στον τελικό οφείλονται 100% στην διάσεισή του»!

Sportdog Team
Το είπε και ο Κλοπ: «Τα λάθη του Κάριους στον τελικό οφείλονται 100% στην διάσεισή του»!

Αυτό που ακούστηκε μετά τον τελικό, επιβεβαιώθηκε από τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε ότι τα λάθη του παίκτη του στον τελικό της Ρεάλ με την Λίβερπουλ οφείλονταν στην διάσειση που είχε υποστεί κατά την διάρκεια του ματς, ενώ τόνισε ότι το εν λόγω συμβάν δεν αποτελεί δικαιολογία.

«Δεν ξέρω τι πιστεύει ο κόσμος. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είχε διάσειση στον αγώνα. Όποιος έχει πάθει κάτι ανάλογο, ξέρει πώς νιώθεις. Ο ίδιος προφανώς δεν το κατάλαβε. Είχε ένα χτύπημα στο κεφάλι και δεν αντιλήφθηκε πως είχε διάσειση. Έτσι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, όποιος παθαίνει διάσειση το καταλαβαίνει τελευταίος. Με την ένταση του αγώνα και την απογοήτευση στο τέλος, κανένας δεν το σκέφτηκε αυτό. Όταν έμαθα πως έπαθε διάσειση σκέφτηκα ‘πώς είναι να δυνατό να πιστεύουμε πως τα λάθη που έκανε δεν οφείλονται σε αυτό το χτύπημα;’ Θεώρησα πως αυτή είναι η εξήγηση. Ακόμη και πέντε μέρες μετά τον τελικό είχε συμπτώματα της διάσεισης. Ο ίδιος ο Λόρις δεν το χρησιμοποίησε ούτε στιγμή σαν δικαιολογία. Ούτε εμείς το χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία, αλλά σαν εξήγηση. Αυτό πρέπει να γίνεται πάντα, να εξηγείς γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα. Από τη δική μου πλευρά όλα είναι εντάξει, δεν το σκεφτόμαστε πια και ξεκινάμε από την αρχή» υποστήριξε ο προπονητής των «ρεντς».

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Έτσι είναι τα πράγματα. Αν κάνεις ένα λάθος απέναντι στην Τσέστερ, είναι ένα απλό λάθος. Αν το κάνεις στον τελικό του Champions League, δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα πια, ακόμη κι αν το θες. Ο Λόρις επηρεάστηκε από το χτύπημα, αυτό ισχύει 100%. Δεν με νοιάζει τι μπορεί να πιστεύει όλος ο κόσμος. Δεν έχει σημασία. Για μας δεν είναι δικαιολογία, αλλά είναι 100% η εξήγηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags