Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανες ατάκες για ΠΑΟΚ - «Μεγάλο ταλέντο ο Ουάρντα, πολυέλεια ο... » - Δήλωση για Μπεργκ
| 2018-07-06 23:54:00

Απίθανες ατάκες για ΠΑΟΚ - «Μεγάλο ταλέντο ο Ουάρντα, πολυέλεια ο... » - Δήλωση για Μπεργκ

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες για ΠΑΟΚ - «Μεγάλο ταλέντο ο Ουάρντα, πολυέλεια ο... » - Δήλωση για Μπεργκ

Τι δήλωσε πρώην προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά.

Πολυτέλεια θα είναι για τον ΠΑΟΚ μια πιθανή συνύπαρξη των Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Μάρκους Μπεργκ στο ρόστερ σύμφωνα με όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης στο Metropolis 95. 5.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι ο Σουηδός επιθετικός είναι ένα ολοκληρωμένο σέντερ φορ που θα βοηθήσει τον Δικέφαλο άμεσα.

Επιπλέον, τόνισε ότι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο θα πρέπει να ζυμώσουν και να πλάσουν τον Αμρ Ουάρντα ώστε να βγάζει τον  κατάλληλο χαρακτήρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παύλος Δερμιτζάκης:

Για την νέα σελίδα της καριέρας του στην Καβάλα: «Η Καβάλα είναι σε μια χαμηλή κατηγορία αλλά τα άτομα που δουλεύουν προσπαθούν να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Για αυτό δέχθηκα με χαρά να επιστρέψω στην ομάδα που ανδρώθηκα. Θα γίνει μια προσπάθεια από όλους και πιστεύω ότι δίπλα μας θα υπάρχει αρκετός κόσμος».

Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται προσαρμογή, έχει δείξει καλά δείγματα γραφής, έχει μια ομαδικότητα, είναι ένας ολοκληρωμένος σέντερ φορ. Θα είναι μια μεγάλη επιτυχία η μεταγραφή του για το σωματείο και την οικογένεια Σαββίδη».

Για μια πιθανή συνύπαρξη Μπεργκ – Πρίγιοβιτς: «Έχουν το σκοράρισμα αλλά ο Μπεργκ έχει περισσότερη κίνηση και ομαδικότητα. Θα είναι πολυτέλεια να υπάρχει ο Πρίγιοβιτς και ο Μπεργκ στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Θα ήταν σίγουρα ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον προπονητή».

Για την επιστροφή του Ουάρντα: « Είναι ένα νεαρό παιδί που μπορεί οι σωστοί άνθρωποι να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του. Μπορούν να του δημιουργήσουν ιδανικά και προϋποθέσεις για να βγάζει το καλό αγωνιστικό του προφίλ, το χαρακτήρα που του αρμόζει και να λειτουργεί ως ποδοσφαιριστής. Μπορείς να τον ζυμώσεις για το δικό του καλό και για του ΠΑΟΚ. Είναι ένα αυθεντικό ταλέντο».

Για τα παιχνίδι με τη Βασιλεία: «Είναι πλεονέκτημα να έχει το βασικό κορμό γιατί μπαίνει με κεκτημένη ταχύτητα στις διοργανώσεις αλλά υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, θα έπρεπε ήδη να έχουν κάνει κάποιες κινήσεις λίγες και ουσιαστικές. Όπως για παράδειγμα ο φορ και το αριστερό μπακ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags