Facebook Pixel Στο.... χέρι του Ολυμπιακού ο Κουέγιαρ
| 2018-07-06 20:14:00

«Κεραμίδα» από το πουθενά για Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό - Έκλεισε σούπερ ανταγωνιστής

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κεραμίδα» από το πουθενά για Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό - Έκλεισε σούπερ ανταγωνιστής

Προχωρούν τα μεταγραφικά, στο χέρι τους τα... γάντια.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να επενδύσει στον Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος προορίζεται για βασικός την ερχόμενη σεζόν μετά την επιστροφή του στην ομάδα έπειτα από μια εξαιρετική χρονιά στον Ατρόμητο πέρυσι.

Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να πλαισιώσουν τον Έλληνα πορτιέρε με έναν έμπειρο τερματοφύλακα, ειδικά μετά την αποχώρηση του Σίλβιο Προτό για τη Λάτσιο.

Στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες επανήλθε το όνομα του Ιβάν Κουέγιαρ, ο οποίος παρουσιάζεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται, άλλωστε, για μια εύκολη περίπτωση, αφού το συμβόλαιο του 34χρονου γκολκίπερ με τη Λεγανές μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του, ενώ η ομάδα του δεν αξιώνει πολλά χρήματα για να τον παραχωρήσει.

Πάντως, η υπόθεση του Κουέγιαρ δεν είναι καινούργια για τον Ολυμπιακό. Όπως σας έχει ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ εδώ και καιρό το Sportdog.gr, οι Ερυθρόλευκοι ουσιαστικά έχουν «κλεισμένο» τον έμπειρο τερματοφύλακα και περιμένουν να τρέξουν πρώτα κάποιες άλλες υποθέσεις που «καίνε», αλλά και να ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Προτό ώστε να προχωρήσουν το θέμα του Κουέγιαρ.

Συνεπώς, ο παίκτης βρίσκεται στα χέρια του Ολυμπιακού, ο οποίος μπορεί να τον φέρει στην Ελλάδα όποτε το θελήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags