Facebook Pixel Sportdog.gr | Ταξίδι αστραπή στη Ρώμη για Καρυπίδη-Διαμαντόπουλο – Με ποια ιταλική ομάδα μίλησαν για τον Άρη;
| 2018-07-06 20:59:00

Ταξίδι αστραπή στη Ρώμη για Καρυπίδη-Διαμαντόπουλο – Με ποια ιταλική ομάδα μίλησαν για τον Άρη;

Sportdog Team
Ταξίδι αστραπή στη Ρώμη για Καρυπίδη-Διαμαντόπουλο – Με ποια ιταλική ομάδα μίλησαν για τον Άρη;

Τρέχουν σοβαρά θέματα οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ταξίδι εξπρές στη Ρώμη έχουν προγραμματίσει για σήμερα, ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

Ο λόγος του ταξιδιού τους, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Metrosport, αφορά κατά κύριο λόγο τις γνωριμίες που έχει ο αθλητικός διευθυντής του Αρη στην Ιταλία και συγκεκριμένα με ανθρώπους από την ομάδα της Ουντινέζε, με τους οποίους έχει κανονιστεί να γίνει συνάντηση. Γνωριμίες τις οποίες οι κιτρινόμαυροι σαφώς και θέλουν να εκμεταλλευτούν σε όλα τα επίπεδα. Σε πρώτη φάση όμως αυτό που «καίει» είναι η ενίσχυση του ρόστερ και προς αυτή την κατεύθυνση προγραμματίστηκε το ραντεβού στην Ιταλία.

Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος ήδη έχει κάνει μία προεργασία και είναι πολύ πιθανό στο τραπέζι των συζητήσεων να τεθεί θέμα συνεργασίας με την παραχώρηση παικτών από την Ουντινέζε στον Αρη, λογικά με τη μορφή δανεισμού. Στον Αρη πάντως ευελπιστούν οτι το ραντεβού αυτό θα αποτελέσει την αρχή μίας ευρύτερης συνεργασίας με τον σύλλογο της Ιταλίας, στα πλαίσια που ξεκίνησε η συνεργασία με την Μπόκα Τζούνιορς και την Μπαρτσελόνα, λόγω της στενής σχέσης του Πάκο Ερέρα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το αν οι κουβέντες που θα γίνουν στη Ρώμη αποφέρουν και καρπούς, θα φανεί σύντομα. Η προσπάθεια από την πλευρά του Αρη πάντως θα γίνει και μάλιστα ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει στο μυαλό του να συζητήσει όχι μόνο ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό σκέλος, αλλά αφορούν τόσο το κομμάτι της οργάνωσης όσο και το εμπορικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags