Facebook Pixel Sportdog.gr | Βαράει αλύπητα ο ΠΑΟΚ με παικταράδες - Τρέλα στη Γκενκ με Καρέλη - Ποιος φέρνει... Μπεργκ;
| 2018-07-06 23:46:00

Βαράει αλύπητα ο ΠΑΟΚ με παικταράδες - Τρέλα στη Γκενκ με Καρέλη - Ποιος φέρνει... Μπεργκ;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βαράει αλύπητα ο ΠΑΟΚ με παικταράδες - Τρέλα στη Γκενκ με Καρέλη -  Ποιος φέρνει... Μπεργκ;

Απίθανο ψάξιμο στον Δικέφαλο, θα γίνει μεγάλο μπαμ.

Μετά το "ναυάγιο" με τον Τεέμου Πούκι ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις επιθετικών, είτε καινούργιες, είτε άλλες που είχε στα υπόψιν πριν έρθει στο φως το όνομα του Φινλανδού φορ, που τελικά κατέληξε στη Νόριτς.

Σήμερα, ένα βελγικό δημοσίευμα έφερε στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά και για την ΑΕΚ, την περίπτωση του Νίκου Καρέλη. Η Ένωση διέψευσε κατηγορηματικά την εν λόγω είδηση, ενώ οι πληροφορίες από το Βέλγιο λένε ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα από την πλευρά των ελληνικών ομάδων για τον διεθνή επιθετικό.

Μάλιστα, άνθρωποι που καλύπτουν την προετοιμασία της Γκενκ, μίλησαν με αξιωματούχους της ομάδας, οι οποίοι τους διαβεβαιώσαν πως δεν έχουν κάτι στα χέρια τους από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Κάτι που βέβαια, αποτελεί πρόβλημα γι' αυτούς, καθώς θα ήθελαν να παραχωρήσουν τον Καρέλη, αφού είναι εκτός πλάνων εν όψει της νέας σεζόν.

Και παρότι ξεκίνησαν, ζητώντας αρκετά χρήματα για την παραχώρησή του, τον τελευταίο καιρό ολοένα και μειώνουν τις απαιτήσεις τους, μήπως και βρουν ενδιαφερόμενο, ενώ παράλληλα έχουν αυξηθεί οι φημές για την γενικότερη κατάσταση του Καρέλη για την υγεία του (είχε υποστεί πνευμονική εμβολή τον Ιανουάριο), οι οποίες δεν διευκολύνουν την κατάσταση σε ενδεχόμενη συζήτηση για την μεταγραφή του.

Τι συμβαίνει με Μπεργκ

Αυτό που φαίνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στον ΠΑΟΚ είναι πως παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα για την εξεύρεση επιθετικού και φυσικά υπάρχει πάντα στο "κάδρο" η πολύ δύσκολη, αλλά εξαιρετική περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ. Ο Δικέφαλος τον θέλει διακαώς, όμως θα κινηθεί μόνο αν και εφόσον αποχωρήσει από την Τούμπα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Βέβαια, αυτό δεν θα σημαίνει ότι θα "κλείσει" σίγουρα ο Μπεργκ, όμως ο ΠΑΟΚ από την μεριά του θα μπορεί να κάνει μια σοβαρή και δυνατή κίνηση για την απόκτηση του πρώην φορ του Παναθηναϊκού, χωρίς να είναι δεδομένο πως θα βρει άκρη τόσο με την Αλ Αϊν, όσο και με τον ίδιο τον Σουηδό άσο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags