06/07/18 - 22:19

Απίστευτες εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό - Μπαίνει και τα «σπάει» ο Γιαννακόπουλος

Τι συμφώνησε με τον Τσίπρα, τι σημαίνουν οι εξελίξεις.

Sportdog Team
Απίστευτες εξελίξεις για τον Παναθηναϊκό - Μπαίνει και τα «σπάει» ο Γιαννακόπουλος
2.051views 0shares

Ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό προέκυψαν μετά τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες στο ραντεβού που έγινε παρουσία των εκπροσώπων του ξένου fund, τέθηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του project του Athens Alive.

Ύστερα από σύσκεψη τριών ωρών, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας άναψε το πράσινο φως προκειμένου να προχωρήσει το τεράστιο σχέδιο που αφορά το ΟΑΚΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε την επιθυμία της Κυβέρνησης να προχωρήσει το Athens Alive, για το οποίο υπάρχει η αίσθηση ότι θα αλλάξει την εικόνα της πόλης.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση που αφορά ενδεχόμενη νέα κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τα νέα όμως είναι θετικά και δεν αποκλείεται, ο ηγέτης του μπασκετικού Τριφυλλιού να κάνει μπάσιμο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που επιθυμούν διακαώς οι φίλοι της ομάδας.

Όπως άλλωστε σας ενημέρωσε το sportdog.gr σε ρεπορτάζ της Πέμπτης, πολλοί εκτιμούν ότι ο Γιαννακόπουλος ενδέχεται ακόμα και να καταθέσει νέα πρόταση για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, ενώ συζητιέται και η πιθανότητα να λάβει μέρος στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε προκηρυχθεί από την ΠΑΕ!

 

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ