Facebook Pixel Sportdog.gr | Παικταράς για Μαρίνο - «Βιγιαφάνιες» που τον ήθελε ο Σίλβα - Τον «αρπάζει» από ΠΑΟΚ!
| 2018-07-06 22:46:00

Παικταράς για Μαρίνο - «Βιγιαφάνιες» που τον ήθελε ο Σίλβα - Τον «αρπάζει» από ΠΑΟΚ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παικταράς για Μαρίνο - «Βιγιαφάνιες» που τον ήθελε ο Σίλβα - Τον «αρπάζει» από ΠΑΟΚ!

Τον γουστάρει τρελά ο Ουζουνίδης - Θα του κάνει το χατίρι ο Τίγρης;

Μία άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση μεσοεπιθετικού προτάθηκε στην ΑΕΚ, η οποία όπως σας έχει ενημερώσει το sportdog.gr, από τη Δευτέρα ψάχνεται για να βρει αντί-Πόνσε με τον Λυμπερόπουλο και τον Κόλα να σκανάρουν την αγορά.

Ο λόγος για τον Josué Filipe Soares Pesqueira ή απλά Ζόσουε. Πρόκειται για Πορτογάλο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στις πτέρυγες, αλλά και να αναλάβει δημιουργικό ρόλο, πίσω από τον επιθετικό στο 4-2-3-1 ή το 4-1-1. Πρόκειται από τους παίκτες τα χαρακτηριστικά του οποίου αρέσουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς τα στοιχεία του θυμίζουν τον Βιγιαφάνιες με τον οποίο ο Έλληνας τεχνικός συνεργάστηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Ζόσουε αναζητεί ομάδα από τον Δεκέμβρη του 2017 όταν και έμεινε ελεύθερος, στην οποία έπαιξε 10 παιχνίδια και μοίρασε 3 ασίστ, αλλά δεν κέρδισε την εκτίμηση των Τούρκων. Αναμφισβήτητα η καλύτερη σεζόν του στην Τουρκία ήταν η προπέρσινη, όταν δόθηκε δανεικός από την Πόρτο στη Γαλατάσαραϊ. Με την ομάδα της Πόλης έπαιξε 33 ματς, σκόραρε 4 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ.

Ο 27χρονος είχε δυνατότερο πέρασμα από τη Μπούρσασπορ τη διετία 2014-2016 (56 ματς, 9 γκολ, 9 ασίστ). Πριν παίξει στην Τουρκία όμως αποτελούσε τον διακαή πόθο του Μάρκο Σίλβα. Ο συμπατριώτης του ήθελε πολύ να τον φέρει στον Ολυμπιακό, οι συγκυρίες όμως δεν βοήθησαν στη θετική ολοκλήρωση της μεταγραφής. Εξάλλου η τιμή του στη μεταγραφική αγορά εκτινάχθηκε από τα 4 εκατ.Ευρώ τον Ιούλιο του 2013 στα 8,25 τον Ιούνη του 2015.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αν η ΑΕΚ κινηθεί για την απόκτησή του, δεν θα παίξει μόνη της μπάλα. Ο Ζόσουε έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags