Facebook Pixel «Κρυφή» μεταγραφή από Ολυμπιακό, τον παίρνει και δεν τον ανακοινώνει
| 2018-07-07 15:25:00

«Κρυφή» μεταγραφή, τον παίρνει και δεν τον ανακοινώνει - Ξανά «βόμβα» με εξτρέμ, πολλά λεφτά για...

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κρυφή» μεταγραφή, τον παίρνει και δεν τον ανακοινώνει - Ξανά «βόμβα» με εξτρέμ, πολλά λεφτά για...

Άγρια μάχη στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Διαβάστε εξελίξεις!

Μπορεί η υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε να θεωρείται τελειωμένη, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, όσο στην πραγματικότητα αναμένεται να αργήσει να ξεκαθαρίσει το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Ακόμα κι αν έχουν πέσει οι υπογραφές με τον Ολυμπιακό, όπως γράφεται τις τελευταίες ώρες, δεν προβλέπεται να υπάρξουν ανακοινώσεις, τουλάχιστον άμεσα.

Κι αυτό γιατί, όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές, ο παίκτης θα πρέπει πρώτα επίσημα να μείνει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, κατά της οποίας έχει καταθέσει προσφυγή.

Επομένως, για να μπορέσουν οι Πειραιώτες άμεσα να αποκτήσουν και τυπικά τον νεαρό άσο, θα πρέπει είτε να ρισκάρουν, παραβλέποντας τη δικαστική διαμάχη που είναι σε εξέλιξη και θα αργήσει να τελεσιδικήσει, είτε να τα βρουν με την πορτογαλική ομάδα, δίνοντας ένα ποσό για την αγορά του παίκτη, προκειμένου να αποφευχθεί η χρονοτριβή για την ελευθέρας, κάτι που, πάντως, δεν πρέπει να έχουν διάθεση να κάνουν στον Πειραιά.

Γουίλιαν και Μάρκοβιτς

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μέτωπα, πάντα στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του μέσου Ααράο Γουίλιαν, αν και παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, μιας και πρόκειται για πολύ ακριβό παίκτη, ενώ πάντα στα υπόψιν παραμένει ο Λάζαρ Μάρκοβιτς. Μάλιστα, όσο ο άσος της Λίβερπουλ δεν κλείνει σε κάποια ομάδα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για τους Πειραιώτες να κάνουν το «μπαμ» με τον Σέρβο εξτρέμ.

Μόνο αν υποχωρήσει ο Ολυμπιακός

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα στην Τουρκία χαρακτηρίζουν τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για την Μπεσίκτας ως «μια ενδεικτική περίπτωση μιας άσημης και φτηνής επιλογής που ίσως να είναι αναγκασμένη να κάνει η ομάδα σε περίπτωση αποχώρησης του Νεγκρέδο».

Από τη στιγμή, λοιπόν, που θεωρείται φθηνή επιλογή ο Ιρανός άσος, πώς μπορούν να καλυφθούν οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού που ξεπερνούν ενδεχομένως ακόμα και τα 10 εκατ. ευρώ; Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι Τούρκοι, ακόμα κι αν ενδιαφέρονται για τον διεθνή φορ, δεν μπορούν να καλύψουν τις αξιώσεις των Πειραιωτών.

Έχουμε επισημάνει, άλλωστε, πολλές φορές ότι η Μπεσίκτας δεν μπορεί να κάνει δαπανηρές μεταγραφές, οπότε αν δεν πέσει η τιμή του Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν έχουν τη δυνατότητα να τον «χτυπήσουν».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags