Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ατάκα για ΠΑΟΚ – Αυτό είναι το θησαυροφυλάκιο του
| 2018-07-07 23:54:00

Φοβερή ατάκα για ΠΑΟΚ – Αυτό είναι το θησαυροφυλάκιο του

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα για ΠΑΟΚ – Αυτό είναι το θησαυροφυλάκιο του

Τρομερές τοποθετήσεις για τον Δικέφαλο.

O Βασίλης Γεωργόπουλος (ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων) φιλοξενήθηκε στον «FAIR PLAY FM 96,1» με αφορμή τη μεταγραφή του νεαρού Κυριάκου Γιαξή στον ΠΑΟΚ.

«Πρέπει να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα», είπε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε γενικότερα στα ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Για τον Γιαξή τόνισε: «Είναι ένας παίκτης κεντρώος, ο οποίος διακρίθηκε μέσα από τα παιχνίδια των Ενώσεων της ΕΠΣ Σερρών. Τον καλέσαμε στην Εθνική Παίδων, είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και καλός χαρακτήρας, όπως και πολύ καλός μαθητής. Ο Κυριάκος δεν μπορούσε να παρακολουθήσει όλες τις προπονήσεις του Πανσερραϊκού λόγω σχολείου. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πιστεύω ότι μετά από μία διετία στην ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, θα καταφέρει να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Αγωνίζεται στον άξονα, στις θέσεις «6» και «8». Είναι ψηλό παιδί, έχει καλές επιλογές στις πάσες, πολλά τρεξίματα και ωραίες μακρινές μπαλιές».

Για το αν παραπέμπει σε κάποιο παλιό παίκτη του ΠΑΟΚ: «Έχει μία ηρεμία στο παιχνίδι του και παραπέμπει στον Γιώργο Σκαρτάδο. Έχει περίπου τη σωματοδομή του Σκαρτάδου, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, αλλά ας μην τον συγκρίνουμε με το παρελθόν. Βλέπω να έρχονται καλές στιγμές και για το παιδί, αλλά και για τον ΠΑΟΚ».

Για τις Ακαδημίες των ομάδων της Superleague: «Ο Παναθηναϊκός, παρά τα προβλήματα που πέρασε, έχει πάντα επίπεδο στις Ακαδημίες. Θεωρώ ότι θα είναι πιο εύκολο να περάσουν οι παίκτες στην πρώτη ομάδα, λόγω των προβλημάτων. Επίσης, έχουν πολύ καλά τμήματα υποδομής ο Αστέρας Τρίπολης και η Ξάνθη, καθώς διατηρούν δικές τους εγκαταστάσεις. Ο Ατρόμητος και ο Πανιώνιος αποτελούν μία… περίεργη κατάσταση, αφού βγάζουν ποδοσφαιριστές υπό αντίξοες συνθήκες. Στον Πανιώνιο άλλου παίζει η Κ15, αλλού η Κ17 και αλλού η Κ19. Αυτά τα παιδιά προσπαθούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και πρέπει να τα βοηθήσουμε. Είναι καλό που ανεβαίνει και ο Άρης στη μεγάλη κατηγορία».

Για τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ γίνεται πολύ καλή δουλειά. Υπάρχει ο Σιαμπάνης, ο Μπαλογιάννης, ο Λημνιός και ο Λύρατζης. Είναι… θησαυροφυλάκιο για τον ΠΑΟΚ η δεύτερη ομάδα του».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι γεμάτος σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Αυτή τη στιγμή ψάχνει για ένα αριστερό μπακ κι ένα σέντερ φορ. Ο σέντερ φορ πρέπει να έχει χαρακτηριστικά διαφορετικά από αυτά του Πρίγιοβιτς. Δεν ξέρω γιατί έμεινε στον Ατρόμητο ο Γιαννούλης. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλος παίκτης εκεί πέραν του Βιεϊρίνια, πρέπει πάντα να υπάρχει ένας νεαρός παίκτης ως back-up».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags