Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές δηλώσεις Κάνιας για ΠΑΟΚ, Τσάμπιονς Λιγκ και συμβόλαιο!
| 2018-07-08 08:54:00

Τρομερές δηλώσεις Κάνιας για ΠΑΟΚ, Τσάμπιονς Λιγκ και συμβόλαιο!

Sportdog Team
Τρομερές δηλώσεις Κάνιας για ΠΑΟΚ, Τσάμπιονς Λιγκ και συμβόλαιο!

Διαβάστε τι είπε ο Ισπανός άσος του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε στην Real News ο Χοσέ Κάνιας:

«Το να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League είναι για μένα ένα μεγάλο όνειρο. Δεν έχω παίξει ποτέ στην κορυφαία αυτή διοργάνωση και θέλω να το κάνω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο όλες οι διοργανώσεις είναι σημαντικές. Σημαντικό είναι το πρωτάθλημα, σημαντικό είναι το Κύπελλο. Φέτος έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε και στους ομίλους του Champions League. Κάθε στόχος είναι σημαντικός. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε όλους. Να πάμε βήμα-βήμα. 

Πρώτος μας στόχος χρονικά είναι να φτάσουμε στο Champions League. Να περάσουμε τη Βασιλεία και στη συνέχεια να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι αντίπαλοι, για να πάμε στους ομίλους. Μετά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στη συνέχεια το Κύπελλο. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να βλέπουμε κάθε στόχο ξεχωριστά. Εχουμε μια καλά ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, κάτι που δείξαμε και την περασμένη σεζόν. 

Καλό είναι να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να δούμε πού θα φτάσουμε στο τέλος. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει διατηρήσει σχεδόν τον ίδιο κορμό. Εχουμε γνωριστεί καλά ο ένας με τον άλλον, ξέρουμε τι θέλει από εμάς ο προπονητής. Κάθε ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και προσθήκες σε κάποιες θέσεις. Αυτό είναι καλό για όλους και για μας τους παίκτες, αλλά και για την ομάδα γιατί έτσι ανεβαίνουμε έπιπεδο».

Για το συμβόλαιό του που λήγει σε ένα χρόνο: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο και πιστεύω ότι η σεζόν που έρχεται θα είναι πολύ καλή για την ομάδα. Στον ΠΑΟΚ διεκδικώ τίτλους και αυτό είναι σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και, αν ο ΠΑΟΚ με θέλει και για τα επόμενα δύο-τρία χρόνια, θα ήθελα και εγώ να μείνω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags