Facebook Pixel Sportdog.gr | Δηλώσεις με νόημα από Αναστασίου για το πέρασμα από ΠΑΟ - Τι είπε για Ολυμπιακό και Γκαμπάλα!
| 2018-07-08 11:35:00

Δηλώσεις με νόημα από Αναστασίου για το πέρασμα από ΠΑΟ - Τι είπε για Ολυμπιακό και Γκαμπάλα!

Sportdog Team
Δηλώσεις με νόημα από Αναστασίου για το πέρασμα από ΠΑΟ - Τι είπε για Ολυμπιακό και Γκαμπάλα!

Τι είπε ο έμπειρος προπονητής για την κατάσταση στο Τριφύλλι.

Πετυχημένο θεωρεί το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου, όπως δήλωσε στην "Sportday". Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός μιλάει για την πορεία του Τριφυλλιού τότε, τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, αλλά και για τις συμβουλές του προς τον Γιάννη Αλαφούζο.

«Αν λάβουμε υπ΄ όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούσαν και σε συνδυασμό με τη στρεβλή διαχείριση των οικονομικών, θεωρώ πως ναι, έφυγα επιτυχημένος», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Στη συνέχεια ο Αναστασίου πρόσθεσε: «Εξαρχής, είχα πει στον πρόεδρο -και αυτό προσπάθησα- να μείνουμε ανταγωνιστικοί, να βγάλουμε νέους παίκτες και παράλληλα να μειωθούν τα χρέη. Αυτοί ήταν οι τρεις στόχοι. Στα δυόμισι χρόνια η ομάδα ήταν δεύτερη. Τη δεύτερη χρονιά, όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και πήγαμε στους τρεις πόντους, φάνηκε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όταν όμως ήρθε η τιμωρία, μας κόπηκε κάθε ελπίδα να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Η ομάδα ωρίμαζε, μεγάλωνε και ήθελε υπομονή. Χάθηκε η υπομονή, χάθηκε η σύνεση.

Την Τρίτη χρονιά ήρθε ο αποκλεισμός από τη Γκαμπάλα και όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, αλλά οικονομικά δεν μπορούσε να ήταν ανταγωνιστικός με αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και να διαχειριστεί την κρίση που περνούσε. Και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη σουηδική Έστερσουντ, αλλά είχε την οικονομική δυνατότητα να το διαχειριστεί και να το προσπεράσει. Εύχομαι να γίνει η αλλαγή που φαίνεται και ο Παναθηναϊκός να επανέλθει εκεί που του αξίζει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags