Facebook Pixel Φήμες για μουντιαλιακό «μπαμ» στον ΠΑΟΚ - Τεράστιο «κόλπο» από Σαββίδη
| 2018-07-09 12:00:00

Φήμες για μουντιαλιακό «μπαμ» εκατομμυρίων - Τεράστιο «κόλπο» από Ιβάν - Φέρνει και… Φύσσα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φήμες για μουντιαλιακό «μπαμ» εκατομμυρίων - Τεράστιο «κόλπο» από Ιβάν - Φέρνει και… Φύσσα

Ποιος Κεσέρου και ποιος Κόντε; Θα κάνει... σεισμό στην Τούμπα!

Έντονη είναι η φημολογία στη Θεσσαλονίκη ότι στον ΠΑΟΚ ετοιμάζουν μεγάλο «χτύπημα» για την επίθεση. Όπως κυκλοφορεί στην Τούμπα, η «ασπρόμαυρη» διοίκηση έχει βάλει στο στόχαστρο έναν μουντιαλιακό φορ και, μάλιστα, ετοιμάζεται να δαπανήσει πολλά εκατομμύρια για να φέρει στον Δικέφαλο.
 
Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάτι σχετικά με τη συγκεκριμένη κίνηση που «ψήνεται» στον ΠΑΟΚ, ωστόσο εδώ και πολύ καιρό το sportdog.gr σάς έχει αποκαλύψει ότι στην Τούμπα εργάζονται για να φέρουν στην ομάδα ένα σέντερ φορ κλάσης, που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει το κενό του «φευγάτου» Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
 
Πάντως, την ίδια ώρα το φοβερό είναι ότι στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ συντηρούνται ονόματα επιθετικών που δεν κάνουν «γκελ» στον κόσμο. Μπορεί, δηλαδή, να ακούγεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζει «χτύπημα» από το… Μουντιάλ, ωστόσο οι περιπτώσεις επιθετικών που υπάρχουν στο προσκήνιο δεν είναι αυτό που λέμε «ποδοσφαιρικά» από το… πάνω ράφι.
 
Όπως αυτή του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που υπάρχει μόνιμα στον Τύπο εδώ και πολύ καιρό, ή αυτή του Κλαούντιο Κεσέρου, που γράφτηκε τελευταία στον Τύπο, αν και πρόκειται για ένα όνομα που δεν είναι τόσο λαμπερό και, μάλιστα, είχε απορριφθεί σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους από τους «ασπρόμαυρους».
 
Δεν αποκλείεται, πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο ΠΑΟΚ να συντηρεί τεχνηέντως αυτά τα ονόματα στην επικαιρότητα, προκειμένου να δουλέψει απερίσπαστος μία πολύ καλύτερη περίπτωση και να κάνει μεγαλύτερο «κρότο» το «μπαμ» που λέγεται ότι θα σκάσει για τη γραμμή κρούσης.
 
Όσον αφορά το όνομα του Σέρβου αριστερού οπισθοφύλακα της Άντερλεχτ, Ιβάν Ομπράντοβιτς, ακούγεται μια λογική επιλογή για τον ΠΑΟΚ, η οποία, πάντως, έχει κόστος.

Παράλληλα, πρόκειται για έναν παίκτη που δεν έχει τα χαρακτηριστικά του Αντελίνο Βιεϊρίνια, έτσι ώστε τον αντικαθιστά στο αριστερό άκρο της άμυνας και θυμίζει περισσότερο έναν παίκτη σαν τον... Τάκη Φύσσα, προσηλωμένο, δηλαδή, στα αμυντικά του καθήκοντα χωρίς πολλά ανεβάσματα και ιδιαίτερα επιθετικά χαρίσματα. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags