Facebook Pixel Τα πάνω-κάτω με Μαρτίνς - Μένουν Βούκοβιτς-Νικολάου, στον αέρα ο Μάριν
| 2018-07-09 13:10:00

Τα πάνω-κάτω με Μαρτίνς - Μένουν δύο φευγάτοι, ακυρώνεται μεταγραφή - Στον αέρα βαρύ συμβόλαιο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα πάνω-κάτω με Μαρτίνς - Μένουν δύο φευγάτοι, ακυρώνεται μεταγραφή - Στον αέρα βαρύ συμβόλαιο!

Καυτές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, δίνουν για τράμπα βασικό ξένο.

Αλλαγή πλάνων φαίνεται πως παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό όσον αφορά την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Κι αυτό γιατί έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής στον Πέδρο Μαρτίνς ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται από εκεί που θεωρούνταν φευγάτος, όχι μόνο να παραμείνει στο ρόστερ, αλλά και να λογίζεται ως μία εκ των βασικών επιλογών.
 
Παράλληλα, στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή φαίνεται πως βρίσκεται και ο Δημήτρης Νικολάου, για τον οποίο επίσης υπήρχαν σενάρια παραχώρησης όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο νεαρός άσος δείχνει να έχει κερδίσει τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται τελικά να δοθεί εντολή παραμονής του. Όχι, φυσικά, για πρώτη λύση, αλλά για τρίτη ή τέταρτη.
 
Οι παραπάνω εξελίξεις, μάλιστα, δεν αποκλείεται να ακυρώσουν τη μεταγραφή ενός βασικού αμυντικού, όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός, εκτός αν προκύψει κάποια αποχώρηση εκτός προγράμματος. Πάντως, τα σενάρια σχετικά με την πρόταση 7 εκατ. ευρώ της Μάιντς για τον Παπ Αμπού Σισέ δε δείχνουν να έχουν βάση, αν και ο νεαρός άσος έχει αρκετή πέραση σε ομάδες του εξωτερικού.
 
Μάριν αντί Φέτφα και όλα στον αέρα
 
Στο μεταξύ, στον αέρα παραμένει η παραμονή του Μάρκο Μάριν, καθώς ισχύει η πληροφορία που αναφέρει ότι ο Γερμανός άσος ψάχνεται σε… εξωτικές αγορές. Από την άλλη, όμως, ο παίκτης δεν καίγεται να αποχωρήσει από τη στιγμή που απολαμβάνει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό και του αρέσει η ζωή στην Ελλάδα.
 
Την ίδια στιγμή, άλλωστε, ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να υπολογίζει τον Μάρκο Μάριν ως πρώτη αλλαγή του Κώστα Φορτούνη, μπροστά από τον Γιάννη Φετφατζίδη. Και έτσι προκύπτει το ερώτημα αν στον Ολυμπιακό θέλουν να έχουν στον πάγκο έναν παίκτη που παίρνει τόσα χρήματα. Όπως και να έχει, η περίπτωση του Γερμανού δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα και όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του είναι ανοιχτά. Ακόμα κι αυτό της… ανανέωσης!
 
Δίνουν… παντού τον Οφόε
 
Όσον αφορά τον Οτζίτζα Οφόε, αληθεύει ότι στον Ολυμπιακό τον έχουν προτείνει σε όλες τις επαφές που έχουν κάνει με πορτογαλικούς συλλόγους και, προφανώς, έχει γίνει πρόταση και στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Ντάνιελ Ποντένσε. Εξάλλου, από τα «λιοντάρια» έχει αποχωρήσει ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς που είχε «κόψει» τον Βέλγο μέσο. 

Παράλληλα, στο Βέλγιο λέγεται ότι ο παίκτης θέλει να επιστρέφει… χθες στην πατρίδα του, αρκεί να το αποφασίσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος προφανώς δεν έχει πάρει ακόμα στα χέρια του την πρόταση που ψάχνει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags