Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανα σκηνικά: Ο Μαρίνος καίγεται, στον πάγο όλα - Θα τα σπρώξει ο Τίγρης για τον...
| 2018-07-09 22:30:00

Απίθανα σκηνικά: Ο Μαρίνος καίγεται, στον πάγο όλα - Θα τα σπρώξει ο Τίγρης για τον...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανα σκηνικά: Ο Μαρίνος καίγεται, στον πάγο όλα - Θα τα σπρώξει ο Τίγρης για τον...

Ποιος κάηκε οριστικά, θα απαντήσει με τον πανάκριβο ο Μελισσανίδης;

Το όνομα του Ρόντγουελ προέκυψε στην ΑΕΚ, τη Δευτέρα, το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά. Βλέπετε, ούτε οι Άγγλοι δε έχουν σε υπόληψη τον παίκτη, ενώ στην Ένωση διέψευσαν τα σενάρια το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Πάντως στο sportdog σας είχαμε ενημερώσει σε πρωινό ρεπορτάζ για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ένα ακόμα όνομα που ακούγεται από τέλη Ιουνίου για την πρωταθλήτρια Ελλάδας είναι ο Αγκού. Πρόκειται για 30χρονο διεθνή Νιγηριανό χαφ, ύψους 1,92 που βρισκόταν με την εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ. Μάλιστα δημοσίευμα έγραψε για την ΑΕΚ, ότι "έχει ήδη κάνει κίνηση, για τον παίκτη της Χάποελ Μπεερ Σεβά".

Ο Αφρικανός θέλει να φύγει, οι Ισραηλινοί θέλουν να τον πουλήσουν, το ποσό που θα αξιώσουν όμως φαίνεται πως θα είναι μεγαλύτερο απο αυτό που θα ήλπιζαν στην ΑΕΚ. Συν τοις άλλοις η Μπερ Σεβά θέλει να τον χρησιμοποιήσει στα προκριματικά του Champions League και εφόσον τσεκάρει το εισιτήριο για τους ομίλους τότε να βάλει τον παίκτη σε πλειστηριασμό.

Οπότε είναι πιθανό η ΑΕΚ να απομακρυνθεί από αυτήν την υπόθεση. Μην ξεχνάμε, ότι και η Ένωση έχει τη δική της μάχη για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δεδομένα θα ήθελε να είχε ολοκληρώσει την ενίσχυσή της μέχρι τα πρώτα ματς. Τουλάχιστον ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε να είχε όλες τις μεταγραφες στη διάθεσή του πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, στις αρχές Αυγούστου.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags