Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καθαρίζει» Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ και φέρνει μεταγραφάρα - «Κλοπή» από Ολυμπιακό - Σκάει πάνω από...
| 2018-07-09 23:15:00

«Καθαρίζει» Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ και φέρνει μεταγραφάρα - «Κλοπή» από Ολυμπιακό - Σκάει πάνω από...

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Καθαρίζει» Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ και φέρνει μεταγραφάρα - «Κλοπή» από Ολυμπιακό - Σκάει πάνω από...

Και... ερυθρόλευκος «παράγοντας» στο κόλπο!

Στον ΠΑΟΚ ψάχνονται για αριστερό μπακ, αφού υπάρχει ζήτημα στη συγκεκριμένη θέση σε τέτοιο βαθμό που αναγκάστηκε ο Βιεϊρίνια να οπισθοχωρήσει, για να καλυφθεί η ανάγκη. Μέχρι να πάρει το θέμα πάνω του ο Πορτογάλος, χρησιμοποιούταν ο Κρέσπο, αφού ο Λεβέκ δεν έχει δικαιώσει όσους εισηγήθηκαν τη μεταγραφή του.

Έτσι οι Θεσσαλονικείς την ψάχνουν με πρώτο απ'όλους τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε να έρθει αριστερό μπακ, ούτως ώστε να προωθηθεί ο Πορτογάλος άσος στα εξτρέμ και να πάρει περισσότερα οφέλη η ομάδα από αυτήν τη διαφοροποίηση. Ένα από τα ονόματα που ακούγονται στην πιάτσα είναι του Ιβάν Ομπράντοβιτς.

Ο λόγος για τον 29χρονο Σέρβο αμυντικό, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην Άντερλεχτ και φέρεται ότι είναι φευγάτος από τις Βρυξέλλες. Μπορεί να του απομένει ένας ακόμα χρόνος συμβόλαιο (λήγει τον Ιούνη του 2019), οι Βέλγοι όμως δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν ελεύθερο. Λέγεται μάλιστα, ότι θα ζητήσουν μέχρι 1,5 εκατ. ευρώ για την πώλησή του, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Βέλγοι θα κατέβουν έως το ένα εκατομμύριο..

Στην Άντερλεχτ ισχυρίζονται ότι έχουν επικοινωνήσει με εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από ελληνικής πλευράς. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ένα άλλο ντεσού της υπόθεσης. Ο Ομπράντοβιτς είναι πελάτης του μεγαλοατζέντη Φάλι Ραμαντάνι, κάτι που δείχνει, πόσο ο τελευταίος θέλει να κρατήσει ανοιχτές τις πόρτες με την ελληνική αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ραμαντάνι έσπρωχνε τον Ομπράντοβιτς στον Ολυμπιακό. Πέρσι δημοσιεύματα τον είχαν σχεδόν κλεισμένο από την ομάδα του Πειραιά, αλλά λιμάνι δεν έπιασε εν τέλει ποτέ. Τώρα ήρθε η σειρά να ακουστεί για ΠΑΟΚ και είναι απορίας άξιον αν είναι πρόθυμος ο Σαββίδης να πληρώσει για έναν παίκτη που τον Γενάρη θα θεωρείται ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags