Facebook Pixel Sportdog.gr | Στη FIFA για Μπαλοτέλι η Νις
| 2018-07-11 05:34:00

Στη FIFA για Μπαλοτέλι η Νις

Sportdog Team
Στη FIFA για Μπαλοτέλι η Νις

Ο Μάριο Μπαλοτέλι πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στη Μαρσέιγ, όμως η Νις σκοπεύει να καταγγείλει τους Μασσαλούς στη FIFA καθώς η ομάδα της Νίκαιας ισχυρίζεται πως ο Ιταλός επιθετικός είχε οψιόν ανανέωσης.

H Μαρσέιγ συμφώνησε με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός διεθνής φορ έκανε πολύ καλή χρονιά με τη Νις και η Μαρσέιγ απέκτησε τα δικαιώματα του «σούπερ Μάριο», αλλά, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η ομάδα της Νίκαιας αντιδρά. Ο Ιταλός φορ δεν εξασφάλισε άδεια για να περάσει ιατρικές εξετάσεις από τη Μαρσέιγ και για αυτό το λόγο σκέφτεται να καταγγείλει την ομάδα της Μασσαλίας στη FIFA.

Το συμβόλαιο του Μπαλοτέλι ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο υπήρχε οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία σεζόν και η Νις τον περίμενε εμφανιστεί στην πρώτη προπόνηση, κάτι που δεν έγινε και έτσι η ομάδα της Νίκαιας είναι αποφασισμένη να μπλοκάρει τη μεταγραφή.

Να σημειωθεί πως ο γενικός διευθυντής της ομάδας της Μασαλίας, Αντονι Θουμπιθαρέτα, συναντήθηκε στο Παρίσι με τον μάνατζερ του Ιταλού σταρ, Μίνο Ραϊόλα, και συμφώνησαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία, όμως, βρίσκεται στον «αέρα», μετά την παρέμβαση της Νις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags