Facebook Pixel Sportdog.gr | Πωλητήριο σε άσο του ΠΑΟΚ - Τον κοστολογούν 2 εκατομμύρια ευρώ!
| 2018-07-10 22:43:00

Πωλητήριο σε άσο του ΠΑΟΚ - Τον κοστολογούν 2 εκατομμύρια ευρώ!

Sportdog Team
Πωλητήριο σε άσο του ΠΑΟΚ - Τον κοστολογούν 2 εκατομμύρια ευρώ!

Ποιος είναι;

Πωλητήριο έχουν βάλει στον ΠΑΟΚ στον Αμρ Ουάρντα, με στόχο την αξιοποίηση της φήμης και της εμπορικότητας, που του προσέδωσε η αξιοπρόσεκτη πορεία του στο Μουντιάλ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Arenafm.gr, ο διεθνής Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός κοστολογείται με δύο εκατ. ευρώ. Τόσα ζήτησαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ από την Τράμπζονσπορ για την παραχώρησή του.

Οι Τούρκοι δεν ανταποκρίθηκαν, διότι η οικονομική κρίση στην γειτονική χώρα έχει επηρεάσει αναπόφευκτα και το ποδόσφαιρο. Υπήρξαν κι άλλες ενδιαφερόμενες μικρομεσαίες ομάδες της Τουρκίας, οι οποίες ήθελαν ως δανεικό τον Ουάρντα, αλλά ο ΠΑΟΚ μόνο τον πουλάει, έχοντας, προς το παρόν, αποκλείσει την περίπτωση του δανεισμού.

Ο Ουάρντα προκάλεσε, λόγω της καλής παρουσίας του στο Μουντιάλ και την προσοχή ρωσικών ομάδων, για τις οποίες τα δύο εκατ. ευρώ για αγορά παίκτη είναι μικροποσό. Οι εκπρόσωποί του τον «παζαρεύουν» και στην αραβική χερσόνησο, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και στο Κατάρ, όπου το χρήμα ρέει άφθονο και ο Ουάρντα, λόγω καταγωγής, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα προσαρμογής.

Εάν δεν υπάρξει ομάδα που θα δώσει τα δύο εκατ. ευρώ, θα επανεξεταστεί η περίπτωση του Αιγύπτιου, του οποίου η παραμονή στο ρόστερ παραμένει αβέβαιη, λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του. Με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ουάρντα θα «αδειάσει» και μία θέση ξένου, για να μειωθούν στους πέντε, όπως απαιτεί ο κανονισμός.

Πηγή: arenafm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags