Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Ναζλίδη για τον Άρη!
| 2018-07-11 12:24:00

Τρομερή ατάκα Ναζλίδη για τον Άρη!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Ναζλίδη για τον Άρη!

Ο πεπειραμένος επιθετικός μίλησε για όλα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

Σχετικά με το πως αισθάνεται που βρίσκεται πλέον στον Άρη:

"Το είπα από την πρώτη ημέρα. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Από τη στιγμή που υπέγραψα νιώθω ότι... πετάω και θέλω να απολαύσω την κάθε στιγμή. Να δώσω τα πάντα για τη φανέλα που φοράω".

Πρόσθεσε πως: "Είναι το παιδικό όνειρο κάθε Αρειανού που μπαίνει για πρώτη φορά στο Χαριλάου. Οταν πρωτοπήγα με τον πατέρα μου στο γήπεδο, αυτό φαντάστηκα και το συζητούσαμε".

Για το αν προσπάθησε να έρθει στον Άρη τα προηγούμενα χρόνια:

"Προσπάθησα. Η πιο σοβαρή συζήτηση έγινε με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, τη χρονιά που αποχώρησα από τη Βέροια. Κάποια πράγματα πρέπει να ειπωθούν. Αποφασίσαμε όμως από κοινού να μιλήσουμε όταν με το καλό ανέβει η ομάδα, για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο μετά από κάποιες κινήσεις που είχαν γίνει ήδη. Στο παρελθόν γράφτηκαν πολλά. Είχε γίνει μία προσπάθεια και όταν είχαν φύγει από την Καβάλα. Δεν ειπώθηκε όμως η πραγματικότητα. Ετσι πήγα στον Πλατανιά".

Για το αν ένιωσε πως αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του φέτος, δεν θα γινόταν ποτέ:

"Ναι. Πίστεψα μέσα μου ότι αν δεν έρθω τώρα, δύσκολα να γίνει μετά από τη στιγμή που περνούν και τα χρόνια. Το “ποτέ” βέβαια δεν ήθελα να το σκέφτομαι. Το timing τώρα όμως θεωρώ ότι ήταν το σωστό. Σίγουρα είμαι σε μία καλή ηλικία. Εχω εμπειρίες και θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για να βοηθήσω την ομάδα".

Για το αν περιμένει να έχει ένα διαφορετικό ρόλο και στα αποδυτήρια της ομάδας:

"Θέλοντας και μη, θα το κάνω. Θα μου βγει. Το έκανα σε όλες τις ομάδες που ήμουν. Ανέκαθεν έβγαινα μπροστά στα δύσκολα. Θα το κάνω και εδώ".

Για το αν τον στεναχώρησε κάτι τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τη σχέση που έχει με τον Άρη:

"Η πορεία της ομάδας. Τίποτε άλλο. Δεν κράτησα ποτέ κακία για το σύλλογο".

Για την παρεξήγηση για τον πανηγυρισμό του γκολ που πέτυχε ως παίκτης του Πλατανιά;

"Ηταν ο πανηγυρισμός για την ομάδα μου, επειδή σώσαμε την κατηγορία σε εκείνο το παιχνίδι. Ηταν τα πρώτα μου βήματα στη Super League. Δεν είχε να κάνει με τον Άρη".

Για το αν τον πείραξαν οι αντιδράσεις που υπήρξαν τότε;

"Με πείραξε ότι Αρειανοί έβριζαν Αρειανό. Ας με βρίζει όλος ο κόσμος. Οχι ο κόσμος του Άρη. Είναι σαν να με βρίζει η οικογένεια μου. Ένα αποτέλεσμα αν θέλετε, της εσωστρέφειας και της διχόνοιας που ταλαιπωρεί τον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Πάλι όμως, δεν κράτησα κακία".

-Ολο αυτό σε έχει πεισμώσει για να δείξεις κάποια πράγματα στο γήπεδο;

"Θέλω να κάνω το καλύτερο την ομάδα. Οχι να αποδείξω κάτι. Να κάνω τα πάντα ώστε στο τέλος να μην με βρίζουν και να είναι όλοι ικανοποιημένοι από μένα".

Για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο:

"Γνωριζόμαστε από μικροί. Τα σπίτια μας είναι σχεδόν απέναντι. Το συζητούσαμε από μικροί, όταν παίζαμε στις αλάνες. Είναι κάτι πολύ όμορφο".

Για το αν σκέφτεται το πρώτο του πανηγυρισμό ως παίκτης του Άρη:

"Εχω πολλές σκέψεις. Μακάρι να γίνει γρήγορα. Ο,τι μου βγει εκείνη την ώρα".

Για το αν θα έχει τρακ στο φιλικό με την ΑΕΚ;

"Να σου πω την αλήθεια, το σκέφτομαι. Ανυπομονώ να γίνει. Θέλω να περάσουν οι μέρες, να μπω στο γήπεδο και να νιώσω αυτή τη χαρά".

Για την προετοιμασία της ομάδας:

"Εδώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά της περσινής ομάδας, στον προπονητή και στη διοίκηση που έβγαλαν την ομάδα από αυτή τη δύσκολη θέση. Από εκεί και πέρα, φαίνεται ότι τα παιδιά που συνεχίζουν έχουν δημιουργήσει ένα καλό κλίμα και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο πέρυσι. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν πράγματα και να έρθουν παίκτες. Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά βλέπω ότι σιγά-σιγά υπάρχει οργάνωση.

Η νοοτροπία των προπονητών της Ισπανίας, είναι αυτή. Να έρθεις έτοιμος στην προετοιμασία, για να μπεις σε κατάσταση παιχνιδιού. Θεωρούν ότι υπάρχει ήδη μία βάση".

Για την φιλοσοφία του Άρη μέσα στο γήπεδο:

"Ο προπονητής ζητάει η ομάδα να παίζει γρήγορα. Να έχει γρήγορη σκέψη. Να παίζει κάθετο ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα στηριχτεί στη δύναμη και στη συνοχή. Αμα υπάρχουν αυτά, μαζί με το οικογενειακό κλίμα, πιστεύω ότι θα είμαστε καλά".

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Άρης:

"Αυτή η τετραετία πήγε πίσω την ομάδα σε πολλά κομμάτια. Για μένα, θα πρέπει να μπουν σταθερές βάσεις. Μέσα μου, ο Άρης είναι ένας γίγαντας που σηκώνεται ξανά. Για να το καταφέρει όμως, τα πόδια του πρέπει να είναι από... τσιμέντο. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία. Τότε, δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν".

Για το πως ο Άρης θα καταφέρει να αποτινάξει από πάνω του την τελευταία τετραετία:

"Δεν πρέπει να την ξεχάσει, για να μην γίνουν τα ίδια λάθη. Να μπουν οι βάσεις. Να γίνει κάτι υγιές και μεγάλο σε διάρκεια. Οχι κάτι ψεύτικο".

Για τα βήματα προόδου στην ομάδα:

"Βλέπω. Φτιάχνεται το προπονητικό όπως και το γήπεδο. Ερχονται στην ομάδα άνθρωποι με τεχνογνωσία. Επιστρέφουν άτομα... σημαίες, όπως ο Γιώργος Κολτσίδας. Το θέμα είναι να τηρηθεί το πλάνο που υπάρχει και να μπουν νέα πράγματα".

-Μιλάς για βάσεις. Αυτό έρχεται σε αντιπαράθεση με τον στόχο που πρέπει να έχει η ομάδα, βάσει του dna της;

"Οχι δεν έρχεται σε αντιπαράθεση. Φυσικά οι στόχοι του ΑΡΗ πρέπει να είναι πάντα υψηλοί. Απλά δεν πρέπει να μας παραπλανήσει. Να μην στηριζόμαστε σε γυάλινα πόδια".

-Αρα ξεχνάμε αυτή την τετραετία ή πρέπει να τη θυμόμαστε;

"Εννοείται ότι πρέπει να τα θυμάται, για να μην επαναληφθούν τα ίδια. Θα αφήσουμε στο παρελθόν ό,τι περάσαμε. Να μην ξεχάσουμε όμως πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο".

Το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας:

"Βρισκόμαστε εδώ για να δουλέψουμε και για να δώσουμε τα πάντα. Δεν θα τάξουμε... τρέλες. Ο κόσμος ξέρει να αγαπάει την ομάδα. Και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Αν πάμε όλοι μαζί με κοινό στόχο και ενωμένοι, είναι το καλύτερο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags