Facebook Pixel Sportdog.gr | Φάκελο για τον Αστέρα Τρίπολης άνοιξε η Επιτροπή Δεοντολογίας, αγωνία για την Ευρώπη
| 2018-07-12 02:31:00

Φάκελο για τον Αστέρα Τρίπολης άνοιξε η Επιτροπή Δεοντολογίας, αγωνία για την Ευρώπη

Sportdog Team
Φάκελο για τον Αστέρα Τρίπολης άνοιξε η Επιτροπή Δεοντολογίας, αγωνία για την Ευρώπη

Νομικά... μπλεξίματα καλείται να αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης καθώς η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ανοίγει εκ νέου φάκελο, εξέλιξη που ίσως θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή του συμμετοχή.

Την ώρα που οι Αρκάδες προετοιμάζονται για την συμμετοχή του στον β' προκριματικό γύρο του Europa League ενδέχεται το νομικό παρελθόν του μεγαλομετόχου του Δημήτρη Μπάκου και του προέδρου Γιώργου Μποροβήλου να βάλουν εμπόδια στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη.

Πρωτόδικα οι δύο παράγοντες είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε τριετή φυλάκιση με τριετή αναστολή για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος σε παιχνίδια του Αστέρα κόντρα σε Πανσερραϊκό, Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου.

Μετά την καταγγελία του Ηρακλή που αποκαλύφθηκε στην «Live Sport» καθώς βάσει του άρθρου 89 του Κώδικα Δεοντολογίας (Αναψηλάφηση) «το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας μπορεί να ανοίξει εκ νέου μία υπόθεση η οποία είχε κλείσει εφόσον ένας διάδικος ανακαλύψει νέα γεγονότα». Η σοβαρότητα της εξέλιξης αυτής δεν έχει αποσαφηνιστεί και το προσεχές διάστημα θα κριθεί το αν ελλοχεύει κίνδυνος για την συμμετοχή στο Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags