Facebook Pixel Sportdog.gr | Ύμνοι για Κολάσο - Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Άρη
| 2018-07-11 22:24:00

Ύμνοι για Κολάσο - Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Άρη

Sportdog Team
Ύμνοι για Κολάσο - Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Άρη

Είναι επαγγελματίας και έχει ποιότητα λέει άνθρωπος που τον έζησε από κοντά.

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Τζο Παλατσίδης και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νικολάς Κολάσο, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Μέλμπουρν Σίτι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αγωνιστικό προφίλ του Νικολάς Κολάσο: «Είναι ένα φανταστικό παιδί, από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχω δουλέψει. Είναι επαγγελματίας, δουλεύει πολύ σκληρά. Το ότι έχει κάνει 100 συμμετοχές με τη Μπόκα Τζούνιορς αυτό αποδεικνύει ότι έχει ποιότητα. Είναι ένα παιδί που δεν μιλούσε πολύ, είναι πολύ καλό παιδί. Όταν του ζητούσαμε κάτι, το έκανε και με το παραπάνω. Δεν ήταν καμιά φίρμα που νόμιζε ότι αξίζει κάτι παραπάνω. Εμείς τον ξεκινήσαμε σαν αριστερό εξτρέμ. Στο πρώτο του παιχνίδι έπαιξε ως αλλαγή και πέντε λεπτά μετά την είσοδό του έβγαλε μια ασίστ. Κοιτιόμασταν μεταξύ μας και λέγαμε τι παίκτη φέραμε. Έχει τρομερό αριστερό πόδι, στέλνει τη μπάλα όπου θέλει με αυτό».

Για το αν μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη του Άρη: «Μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα. Δεν ξέρω, βέβαια, ο Άρης τι σχέδια έχει γι’ αυτόν, σε ποια θέση θα παίζει. Το μόνο που του λείπει είναι η ταχύτητα. Έχει τρεξίματα, δεν είναι, όμως, ταχύς. Με τα στοιχεία που κατέχει ως ποδοσφαιριστής, θα βοηθήσει τον Άρη, είτε παίζει ως μπακ είτε ως χαφ».

Για το αν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής: «Εκτιμώ πως στην Ελλάδα θα προσαρμοστεί πιο εύκολα. Στην Αυστραλία το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό. Σε εμάς, μετά τα τρία πρώτα παιχνίδια τραυματίστηκε, έμεινε εκτός 5-6 εβδομάδες και μέχρι να βρει τον ρυθμό του δεν ήταν ο παίκτης που είδαμε στην αρχή. Πιστεύω ότι στον Άρη μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι ένα παιδί που θα δουλέψει σκληρά και η φυσική κατάσταση θα είναι το πρώτο που θα σκέφτεται».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags