Facebook Pixel Τι γύρευε ο... Μέσι στη Νέα Υόρκη; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-19 15:10:00

Τι γύρευε ο... Μέσι στη Νέα Υόρκη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι γύρευε ο... Μέσι στη Νέα Υόρκη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο αναμένεται να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Βαρκελώνη, αφού σε αυτό φαίνεται ο... Λιονέλ Μέσι να έχει επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη πριν από μερικές εβδομάδες!

Δείτε στο 1’50’’ του βίντεο το πρόσωπο του άσου των μπλαουγκράνα, σε φωτογραφία που τράβηξε ένας φίλος του στο Prospect Park του Μπρούκλιν.

Τι γύρευε ο Μέσι στη Νέα Υόρκη; Ο άγνωστος φίλος του τι ρόλο παίζει; Είναι κάποιος ατζέντης που τον προξενεί στα εκατομμύρια δολάρια των Αμερικανών, για να παίξει από τώρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού;

Το βίντεο ανήκει σε έναν κάτοικο της περιοχής, τον Todd Bieber (καμία σχέση με τον νεαρό τραγουδιστή) ο οποίος λέει σε αυτό ότι καθώς προχωρούσε με τα σκι του στο χιονισμένο τοπίο της Ν. Υόρκης, βρήκε στη μέση του πουθενά ένα φιλμ από φωτογραφική μηχανή.

Προφανώς, κάποιος το είχε χάσει. Εμφάνισε τις φωτογραφίες μέσα σε αυτό και αυτό που βρήκε τον εντυπωσίασε. Ήταν «καλλιτεχνικού» τύπου φωτογραφίες σε ασπρόμαυρο φιλμ και τις ανέβασε μέσα από αυτό το βίντεο στο Διαδίκτυο, προκειμένου -έστω και τελείως κατά τύχη- να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του φιλμ.

Όπως λέει ο ίδιος, σε μερικές φωτογραφίες διακρίνονται τα μέλη της παρέας που μοιάζει να είναι τουρίστες «από κάποια ευρωπαϊκή χώρα».

Εμείς, διακρίναμε στο 1’50’’ ξεκάθαρα το πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι. Εσείς τι λέτε;…

ΠΗΓΗ: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags