Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάει για «τρελή» κίνηση: Θα τους αφήσει όλους άφωνους ο Νταμπίζας - Πού χτυπάει ο Παναθηναϊκός
| 2018-07-12 22:00:00

Πάει για «τρελή» κίνηση: Θα τους αφήσει όλους άφωνους ο Νταμπίζας - Πού χτυπάει ο Παναθηναϊκός

του Νίκου Στεργίου
Πάει για «τρελή» κίνηση: Θα τους αφήσει όλους άφωνους ο Νταμπίζας - Πού χτυπάει ο Παναθηναϊκός

Δεν πάει το μυαλό τι ετοιμάζει ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού.

Στην Αγγλία έχει ταξιδέψει ο Νίκος Νταμπίζας, προφανώς για κάποια μεταγραφική υπόθεση που έχει στα υπόψιν του για τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ψάχνει περιπτώσεις που μπορούν να ενισχύσουν το πράσινο ρόστερ, παρότι οι προσπάθειές του έχουν εμπόδια, βλέπε περιορισμούς στις μεταγραφές.

Το πιθανότερο είναι να έχει βάλει στο... μάτι κάποιον πιτσιρικά από το αγγλικό πρωτάθλημα και κυρίως από ομάδες U18, εντούτοις δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια περίπτωση για παίκτη που θα έρθει έτοιμος ή ακόμα και για ρόλο αναπληρωματικού ή συμπληρωματικού στο Τριφύλλι.

Το ίδιο ισχύει και για 1-2 στόπερ από το εξωτερικό, με τον Νίκο Νταμπίζα να προσανατολίζεται σε λύση... εντός των συνόρων για κεντρικό αμυντικό.

Δεν αποκλείεται το γεγονός να πρόκειται για παίκτη που δεν έχει γραφτεί καθόλου και το όνομά του να "σκάσει" από το πουθενά στο ρεπορτάζ των Πράσινων...

Το σίγουρο είναι πως οι επόμενες εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές στον Παναθηναϊκό, τόσο μεταγραφικά, όσο και διοικητικά, καθώς οι εξελίξεις σε κάθε ένα από αυτά τα μέτωπα αναμένονται... ραγδαίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και βόμβα φορ Αλαφούζου μετά τις ταλεντάρες, γι’ αυτόν τα σκάει - «Φέρνει» στόπερ ο… Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags