Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μένει ο Κώστας Φραντσέσκος - Δίνει 500.000 ευρώ η ΠΑΕ για το νέο Μάρκους Μπεργκ
| 2018-07-13 07:48:00

Εξελίξεις με Φραντσέσκο στον ΠΑΟ - Τρομερή ατάκα για Δημήτρη - Πόσα δίνουν για φορ!

Sportdog Team
Εξελίξεις με Φραντσέσκο στον ΠΑΟ - Τρομερή ατάκα για Δημήτρη - Πόσα δίνουν για φορ!

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει ο Κώστα Φραντσέσκος, καθώς σε επαφή που είχε με τον Τάκη Φύσσα ενημέρωσε ότι αποδέχεται την πρόταση που του έγινε για να αναλάβει την Κ17 του συλλόγου.

Ο παλαίμαχος άσος θα δώσει κανονικά το παρών στην έναρξης της προετοιμασίας, αλλά μένει να δούμε τώρα ποιες μπορεί να είναι οι εξελίξεις από την πλευρά του Παναθηναϊκού...

Τόσα δίνει για τον φορ

Την ίδια ώρα που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει να δώσουν ένα ποσό κοντά στις 400-500.000 ευρώ για την απόκτηση σέντερ φορ.

Ο Νίκος Νταμπίζας θεωρεί ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να βρεθεί μια αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης και μένει να δούμε αν όντως μπορεί να έρθει... νέος Μπεργκ με αυτό το ποσό.

Τώρα θυμήθηκαν τον ΠΑΟ

Μιλώντας στην Πράσινη ο Δημήτρης Γεωργαντής, υπέθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχολίασε για τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη: «Είναι ντροπή και ξεφτίλα αυτό που γίνεται. Έρχονται άνθρωποι που είχαν ξεχάσει τον Παναθηναϊκό από το 2009 και ξαφνικά στο άκουσμα της ανάληψης της διοίκησης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν... θυμηθεί ποσά που δεν ζήτησαν ποτέ από τις προηγούμενες διοικήσεις. Ασφαλώς όλο αυτό δεν έχει καμία ηθική και δείχνει τον τρόπο που προσπαθούν κάποιοι να αποκτήσουν οικονομικά οφέλη, την ώρα που ο Ερασιτέχνης γλίτωσε από την αφάνεια και μπήκε στον δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα. Μερικοί προσπαθούν να βάλουν φρένο στην αδειοδότηση του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags