Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποστολή «αυτοκτονίας» για Παναθηναϊκό - «Τρελό» μπάσιμο για παικταρά από πρωταθληματάρα
| 2018-07-13 23:38:00

Αποστολή «αυτοκτονίας» για Παναθηναϊκό - «Τρελό» μπάσιμο για παικταρά από πρωταθληματάρα

του Νίκου Στεργίου
Αποστολή «αυτοκτονίας» για Παναθηναϊκό - «Τρελό» μπάσιμο για παικταρά από πρωταθληματάρα

«Φορτώνουν» οι πράσινοι, πόσα δίνουν!

Παρότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο διοικητικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός κινείται με γοργούς ρυθμούς στο αγωνιστικό και στο μεταγραφικό κομμάτι, καθώς ο Γιώργος Δώνης δουλεύει καθημερινά στο Κορωπί, ενώ ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει για… λαβράκια και κάτι δυνατό για την επίθεση!

Γι’ αυτό άλλωστε ταξίδεψε στην Αγγλία, ώστε εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες του στο Νησί και το καλό όνομα που έχει από την παρουσία εκεί ως ποδοσφαιριστής, να συζητήσει με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους για την θέση του φορ.

Θυμίζουμε, πως η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Σιφναίο και η ολοκλήρωση του δανεισμού του Καμπετσή από την Ντόρτμουντ είναι οι δύο πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του, ωστόσο οι Πράσινοι δεν θα μείνουν μόνο στους πιτσιρικάδες. Οι μικροί προορίζονται για αναπληρωματικοί, καθώς την φανέλα με το Νο9 οι Δώνης και Νταμπίζας θέλουν να την δώσουν σε παίκτη με καλό βιογραφικό και ο οποίος θα μπορεί να… εγγυηθεί ότι θα φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ.

Γι’ αυτό λοιπόν βρέθηκε στην Αγγλία ο Τεχνικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε κάποιες επαφές για τον παίκτη που θέλουν για την επίθεση, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Ο Νταμπίζας σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr επιστρέφει χωρίς κάτι συγκεκριμένο στα χέρια του, ωστόσο το γνώριζε από πριν πως η αποστολή του θα ήταν δύσκολη.

Παρόλα αυτά, θα συνεχίσει να ψάχνει και μέσω των μάνατζερ για τον επιθετικό-κανόνι, για τον οποίο θέλουν οι Πράσινοι να… σπρώξουν το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ τους. Μάλιστα, όπως σας είχε αποκαλύψει το Sportdog.gr, στις συζητήσεις των Νταμπίζα – Δώνη με τον Πιεμπονγκσάντ, είχε ακουστεί το ποσό των 500-600.000 ευρώ για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags