Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα σπάει ο Τίγρης και γυρίζει το... χαρτί – Φέρνει πασίγνωστο παικταρά – Παίζει δυνατά ο Λατίνος
| 2018-07-13 21:55:00

Τα σπάει ο Τίγρης και γυρίζει το... χαρτί – Φέρνει πασίγνωστο παικταρά – Παίζει δυνατά ο Λατίνος

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα σπάει ο Τίγρης και γυρίζει το... χαρτί – Φέρνει πασίγνωστο παικταρά – Παίζει δυνατά ο Λατίνος

Αντίστροφα μετράει η σούπερ μεταγραφή στην ΑΕΚ. Αυτός είναι πολύ ψηλά.

Με γκρίνια και μουρμούρες έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν στην ΑΕΚ, καθώς παρότι η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από πάρα πολλά χρόνια, τα όσα ακολούθησαν βάρυναν πάρα πολύ το κλίμα. Οι αποχωρήσεις, οι μέτριες εμφανίσεις στα πρώτα φιλικά και οι μεταγραφές που δεν προχωράνε, έχουν φέρει… μουρμούρα.

Γι’ αυτό λοιπόν, με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, η Ένωση τα τελευταία 24ωρα έχει ανεβάσει στροφές και κυνηγάει το πρώτο της ηχηρό χτύπημα στη μεταγραφική περίοδο. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν βγει στην αγορά για έναν εξτρέμ και μάλιστα ήδη η υπόθεσή του είναι αρκετά προχωρημένη, ωστόσο το όνομα κρατιέται από όλους στον σύλλογο σαν επτασφράγιστο μυστικό!

Τα στελέχη της διοίκησης, αλλά και οι συνεργαζόμενοι μάνατζερ με την Ένωση, δεν λένε κουβέντα, καθώς φαίνεται πως έχουν πάρει σχετική εντολή από ψηλά, να μην διαρρεύσει το όνομα του… εκλεκτού στον Τύπο.

Σύμφωνα πάντως με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει τo sportdog.gr, όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες 24 ώρες να έχουμε και την οριστική συμφωνία με τον παίκτη!

Ωστόσο, θα πρέπει να τονίσουμε πως δύσκολα θα πρόκειται για κανονική μεταγραφή. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για δανεισμό με Option (όπως ήταν και ο Μάρκο Λιβάγια), παίκτη «αναγνωρίσιμου» στο ελληνικό κοινό, ο οποίος θα έρθει και θα κάνει την διαφορά τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Σούπερ Λιγκ!

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θα κινηθεί και για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός ύψους 1.86, συνεχίζει την προετοιμασία με την Μπράγκα όμως δεν υπολογίζεται και οι κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν να τον πάρουν είτε με μεταγραφή είτε ως δανεικό.

Ο 23χρονος ανήκει από το 2015 στην Μπράγκα με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020. Πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Πόντε Πρέτα και στη συνέχεια αγωνίστηκε και στην Ουμ Σαλάλ Σπορτ Κλαμπ του Κατάρ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρθρο για το φιλικό της ΑΕΚ: Παιχταρά ξύπνα και σκόραρε – Όχι άλλο Μοράν, βγάλτε τις φανέλες (POLL)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags