Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χτυπάει» στο... ψαχνό ο Ολυμπιακός – Μεταγραφάρα εκατομμυρίων σκάει στο λιμάνι – Παίρνει τον...
| 2018-07-13 22:58:00

«Χτυπάει» στο... ψαχνό ο Ολυμπιακός – Μεταγραφάρα εκατομμυρίων σκάει στο λιμάνι – Παίρνει τον...

του Παναγιώτη Νικολάου
«Χτυπάει» στο... ψαχνό ο Ολυμπιακός – Μεταγραφάρα εκατομμυρίων σκάει στο λιμάνι – Παίρνει τον...

Το πάρε-δώσε έχει βαρέσει κόκκινα. Διαβάστε ονόματα.

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν πλέον τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς όσο η ομάδα χτίζεται στην προετοιμασία από τον Πέδρο Μαρτίνς, στην Ελλάδα οι άνθρωποι της διοίκησης… τρέχουν για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν αποφασίσει, από κοινού φυσικά με τον προπονητή.

Μαζί βέβαια με τις προσθήκες, δουλεύουν και το θέμα των αποχωρήσεων, καθώς όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στο Λιμάνι θέλουν να κάνουν ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και να απαλλαγούν από βαριά συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται για τουλάχιστον μία πώληση μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και το πιθανότερο είναι να αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς. Όπως σας μεταφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στη… βιτρίνα βρίσκονται οι Ένγκελς και Βούκοβιτς, για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν πρόκειται να «ξεπουλήσει», καθώς επιμένει στην τακτική του να βάζει ψηλά τις τιμές και ελπίζει πως θα δικαιωθεί, όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια.

Φούντωσαν οι φήμες για Κόκα, τι συνέβη με Εμενίκε

Όσον αφορά το θέμα των αποχωρήσεων, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε και το θέμα του Εμενίκε, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του και αποχωρεί από το Λιμάνι ως ελεύθερος! Ο Νιγηριανός ήταν ένα από τα μεγαλύτερα… προβλήματα των Πειραιωτών, ωστόσο με συνοπτικές διαδικασίες και πατώντας πάνω στο deal που υπήρχε, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κατάφεραν να «ξεφορτωθούν» ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο.

Τέλος, όσον αφορά τις προσθήκες, τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία για τον Αχμέν Χασάν ή Κόκα της Μπράγκα, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Αιγύπτιος διεθνής άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την πορτογαλική ομάδα και η αξία του φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Σύμμαχος των Πειραιωτών και σ’ αυτήν την περίπτωση είναι ο Ζόρζε Μέντες, ο διάσημος μάνατζερ από την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου και για τον λόγο αυτό, δεν αποκλείεται άμεσα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Άλλωστε, ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τον Αφρικανό φορ, καθώς είχαν συνεργαστεί την σεζόν 2014-’15 στην Ρίο Άβε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags